Starity

Dalpremier: Night 13 – Auri

2018. január 26. 15:03   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Köztudott, hogy a Nightwish mellett Tuomas Holopainen feleségével karöltve új formációt alapított, mely trió idén jeleníti meg debütáló nagylemezét.

hirdetés
Dalpremier: Night 13 – Auri
Fotó: Facebook/Auri

A Holopainen házaspár tavaly adta hírül, miszerint Troy Donockley-vel karöltve új csapatot indítanak hódító útjára. Az újdonsült projekt az Auri elnevezést kapta, első lemezük pedig idén ősszel kerül majd az üzletek polcaira, ami Tuomas lemezéhez hasonlóan mesébe illő dalokat fog tartalmazni. Első daluk még 2011-ben született meg Aphrodite Rising címmel, és eme tétel sarkallta őket arra, hogy valamit közösen alkossanak.

A csapatban mindenki kiveszi részét mindenből, hiszen Johanna énekel és furulyázik is egyben, Tuomas a billentyűkért és a háttérénekért lesz felelős, Troy pedig az éneklés mellett több hangszert is megszólaltat majd, ezzel különleges hangzást adva a készülő tételeknek.

A Nuclear Blast lemezkiadó gondozásában megjelenő korong alapköve egyébként az Alice Csodaországban című könyv, melynek köszönhetően tizenegy mesés dal kapott helyet a saját magukról elnevezett kiadványon. Ha mindez nem volna elég, ma jelent meg a formáció első kislemeze, a Night 13, mely tétel már meg is hallgatható. Íme!

A dallista:

  1. The Space Between
  2. I Hope Your World Is Kind
  3. Skeleton Tree
  4. Desert Flower
  5. Night 13
  6. See
  7. The Name Of The Wind
  8. Aphrodite Rising
  9. Savant
  10. Underthing Solstice
  11. Them Thar Chanterelles
A kiadvány borítója.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek