Starity

Eladó Rose McGowan otthona – fotók

2018. január 28. 23:11   |   Szerző: Alysia

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Bűbájos boszorkák sztárja, Rose McGowan 1,9 millió dollárért árulja otthonát. A korabeli ház a Nichols Canyon felett helyezkedik el Hollywood Hillsben, amelyet a színésznő a hónap elején kezdett el értékesíteni, a Variety szerint.

hirdetés

A modern, négy hálószobás, három fürdőszobás, kétszintes lakás 2.923 négyzetméteren fekszik. Van egy kétszintes ablakokkal teli fal, ami belátást enged az előszobába és a lépcsőre. Az emeleten két hálószoba található, amelyből az egyik a hátsó udvarra vezet. A szobáknak egy közös fürdőszobája van, amelyben külön zuhanyzó és kád is található. 

A házban található egy tágas nappali fapadlóval és kandallóval. A nyitott stílusú otthon rendelkezik még egy nagy étkezővel is, amely egy amerikai stílusú konyhába nyílik. A konyhában egy fekete gránittetejű, rozsdamentes acél kiegészítőkkel rendelkező fehér bútorszett található. A teraszon fedett étkező is van tűzhellyel, illetve található még pezsfőfürdő is.

Fotó: Douglas Elliman
Fotó: Douglas Elliman
Fotó: Douglas Elliman
Fotó: Douglas Elliman
Fotó: Douglas Elliman
Fotó: Douglas Elliman

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek