Starity

Klippremier: Auri – Night 13

2018. február 05. 12:12   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A finnországi trió idén jelenteti meg bemutatkozó nagylemezét, melynek beharangozó dalához kisfilmet is forgattak.

hirdetés

A Holopainen házaspár tavaly jelentette be, miszerint Troy Donockley-vel karöltve új csapatot indítanak hódító útjára. Közösen indított projektjük neve Auri, első lemezük pedig idén ősszel kerül majd az üzletek polcaira, ami Tuomas lemezéhez hasonlóan mesébe illő dalokat fog tartalmazni. Első szerzeményük még 2011-ben született meg Aphrodite Rising címmel, és eme tétel sarkallta őket arra, hogy valamit közösen alkossanak.

A Nuclear Blast lemezkiadó gondozásában megjelenő korong megalapozójaként egyébként az Alice Csodaországban című könyv szolgál, melynek köszönhetően tizenegy mesés dal kapott helyet a saját magukról elnevezett kiadványon. A közelmúltban már bemutatták első kislemezes nótájukat, a választás pedig a Night 13 című tételre esett, továbbá nyilvánosságra hozták a dallistát is. Ma a finnországi trió egy kisfilmmel kedveskedett rajongói számára, a kamerák pedig az imént is említett dalhoz forogtak. Íme:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek