Starity

Visszatér a Spice Girls?

2018. február 02. 18:06   |   Szerző: Alysia

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy néz ki Victoria Beckham beadta a derekát, ugyanis újra összeállhat a Spice Girls, amelynek tagjai utoljára a 2012-es londoni olimpia záróünnepségén léptek fel együtt.

hirdetés

A The Sun információi szerint a kilencvenes évek egyik legnépszerűbb bandája 2018-ra több újdonsággal is készül. A banda tagjai fejenként  tízmillió fontot (~ 3,5 milliárd forint) kapnak az új közös projektért, amit Victoria Beckham állítólag csak azzal a feltétellel vállalt el, ha nem kell énekelnie. Az ötös, Mel B (Scary Spice), Victoria Beckham (Posh), Emma Bunton (Baby), Melanie Chisholm (Sporty) és Geri Halliwell (Ginger) pénteken találkoznak újra öt év után Londonban. 

Spice Girls - Posh, Ginger, Scary, Baby és Sporty

A tervek szerint kínai televíziós projektekben és egy új tehetségkutató műsorban fognak szerepelni. Emellett pedig legnagyobb sikereikből is készül majd egy válogatás. 

Victoria és Geri egyetértettek abban, hogy lehetetlen lenne számukra egy teljes túrné vállalalása, családi és üzleti elfoglaltságaik miatt. Victoria azért is mehetett bele a projektbe, mert szeretne pénzt fektetni divatmárkájába.

– árulta el egy bennfentes a The Sun magazinnak.

A Spice Girls 1996-ban vált ismertté a Wannabe című számukkal, és felbomlásukig 85 millió lemezük kelt el. 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek