Starity

Újabb bepillantást nyerhetünk Lucy Hale hamarosan induló sorozatába

2018. február 08. 10:10   |   Szerző: KulcsárHanga

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Fantasztikus hírünk van Lucy Hale rajongóinak, mivel nemsokára újra a képernyőn láthatják kedvenc színésznőjüket a hamarosan induló Life Sentence című sorozatban.

hirdetés

Lucy Hale a Pretty Littele Liars sorozat végeztével nem pihent sokáig: rögtön egy igencsak ígéretes sorozat főszereplő karakterét kelti életre a CW Television megbízásából. A sorozat a Life Sentence címet kapta és az első előzetesét már tavaly májusában láthattuk. A napokban viszont az alkotók megörvendeztették a rajongókat egy második előzetessel is.

Március 7-én fog képernyőre kerülni a sorozat első epizódja, amely rettentő ígéretesnek tűnik. De álljon itt a hivatalos ismertető:

Stella (Lucy Hale) az utóbbi nyolc évet úgy élte, mintha haldokolna (mert sajnos így is volt). Viszont amikor megtudja, hogy kigyógyult a rákból, hirtelen szembenéz azokkal a hosszútávú következményekkel, amiket az „élj a pillanatnak” döntései vonnak maguk után. Egy igazi előtte álló jövővel Stella filmbeillő élete valósággá válik, és ahelyett, hogy úgy él, mintha haldokolna, meg kell tanulnia úgy élni, mintha tényleg élne, és segítenie kell a családjának és a barátainak is ugyanebben.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek