Starity

Az öt legnépszerűbb Selena Gomez-dal

2018. február 24. 18:06   |   Szerző: Narrybitch

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Selena Gomez az egyik leghíresebb énekesnő a világon, és 2018-ban még mindig a csúcson tartja karrierjét. Slágerei a listák élén vannak, mi pedig összeválogattuk öt leghíresebb dalát.

hirdetés

1. Come & Get It: 574 millió

A 2013-as kiadású Come & Get It című száma messze a legismertebb nótája az énekes-színésznőnek. Olyan díjátadókon aratott vele sikert, mint az MTV Music Awards „legjobb popvideó” kategóriájában, a Teen Choice Awards „legjobb szakítós dal” kategóriájában vagy mint a Radio Disney Music Awards „legjobb dal” kategóriájában. 

2. The Heart Wants What It Wants: 559 millió

Selena leghíresebb kapcsolata Justin Bieberrel, a tinik egyik kedvenc énekesével zajlott. Miután 2013-ban úgy nézett ki, végleg szétvált a két fiatal útja, Gomez megírta a The Heart Wants What It Wants című dalát, amit 2014-ben adott végül ki. 2015-ben a Radio Disney Music Awardson megnyerte a legjobb szakítós dal kategóriát. Azonban aggodalomra semmi ok, úgyanis újabb románc alakult ki közöttük, és Selena már nem énekli több fellépésén sem a dalt.

3. Love You Like A Love Song: 460 millió

Ez a dal bárhol megszólalhat, egyszerűen mindenki kívülről fújja a szövegét. Az eddigi három dal közül ez a legrégebbi: még a 2011-es When The Sun Goes Down című albumon jelent meg. 460 millió megtekintésre tett szert a YouTube-on és a koncerteken azóta is szívesen adja elő.

4. Good For You: 397 millió

Gomez legutolsó nagykorongján, a 2015-ös Revivalön jelent meg, amelyből turnét is rendezett. Messze a legsikeresebb dala lett a Good For You, ezzel mutatta be a leendő albumot. Igaz, az eredeti verziójában A$AP Rocky is közreműködött, viszont a sima verzió jobban elnyerte a fanok szívét.

5. Kill Em With Kidness: 396 millió

Szintén a 2015-ös Revival című albumon jelent meg és nem sokkal maradt le az előző daltól. Viszont a slágerlisták élét Magyarországon és külföldön egyaránt sokkal magasabban uralta – ez adódhatott akár a tempójából is. Lengyelországban érte el a legjobb helyezést, ahol a Top 100-as listán az 1. helyezésig jutott, ezt pedig követte Belgiumban a második helyezés.

Ha az egész cikk egy előadó dalairól szól, nincs értelme mindegyik elé kitenni a nevét. (Z)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

dal Selena sláger
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek