Starity

Camila Cabello együtt turnézik Taylor Swifttel

2018. március 03. 11:11   |   Szerző: Alysia

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A napokban a Portland Live 95.5 posztolt a Twitter-oldalán egy fotót, amelyen elárulta, hogy Camila Cabello Taylor Swifttel fog fellépni június 22-én a Wembley Stadionban. A posztot azóta törölték, de a szemfüles rajongók sikeresen lementették.

hirdetés

Az említett fotó

A fanok természetesen rögtön találgatásba kezdtek, hogy mi állhat a fotó hátterében, hiszen mindkét énekesnő turnézni fog a fotón említett napon.

Camila Cabello április 9-én indul Never Be the Same nevű turnéjára, ami egészen június 27-éig tart majd, amelyen az Egyesült Államokon kívül Kanadát és Európát is érinteni fogja. Taylor Swift ezzel szemben május 8-án indul Reputation nevű turnéjával, amely november 9-éig tart. Annak ellenére, hogy a két turné között vannak átfedések, egyetlen egyszer sem lesznek egy időpontban az énekesnők koncertjei. 

Taylor Swift tegnap az Instagramon árulta el a nagy hírt, miszerint Camila Cabello (és Charli XCX) nyitja majd meg turnéját. A videót Camila is megosztotta oldalán.

Minden szempontból egy álmom vált valóra, ez barátként olyan, mint egy óriási pizsamaparti, mivel a lány, akinek 14 éves korában egy Taylor Swift-poszter lógott a falán és annyira nagyon szeretett volna találkozni vele, most pedig együtt fognak turnézni, ez egy igazi álom. (...) a szívem mélyéről köszönöm @taylorswift, nagyon szeretlek.

– fűzte hozzá Camila. 

 

A post shared by camila (@camila_cabello) on

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek