Starity

Mégis megvalósulhat a Buffy-reboot?

2018. március 14. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A FOX csatorna elnök-vezérigazgatója már csak egyetlen „igen”-re vár ahhoz, hogy visszahozza az 1997 és 2003 között futott sorozatot.

hirdetés
Mégis megvalósulhat a Buffy-reboot?
Fotó: The WB

Már tavaly ilyenkor is pedzegették Hollywoodban: nagy esély van arra, hogy Buffy, a vámpírok réme is visszatérjen a televíziók képernyőjére egy rebootban. Ám akkor hamvába holt az ötlet, ami most ismét felvetette a fejét. A Variety ugyanis úgy tudja, hogy a FOX csatorna jelenlegi elnök-vezérigazgatója, Gary Newman azt várja, hogy az ügyben döntésre jusson Joss Whedon, a Buffy eredeti kreátora, nélküle ugyanis nem valósulhat meg a reboot.

A Buffy, a vámpírok réme minden kétséget kizáróan egyike azon sorozatoknak, melyek már nagyon megértek arra, hogy visszakerüljenek a képernyőre. Olyasvalami ez, amivel kapcsolatban gyakran tárgyalunk. Joss Whedon az egyik legnagyszerűbb kreátor, akivel valaha dolgunk volt, így hát amikor ő úgy dönt, hogy itt az idő, akkor tető alá hozzuk a rebootot, de amíg nem dönt, addig semmi nem fog történni

– nyilatkozta Newman.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek