Starity

A Gossip Girl és a The Walking Dead sztárja is csatlakozott a PLL-spinoffhoz

2018. március 14. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Várhatóan 2019-ben indul hódító útjára a The Perfectionists című sorozat.

hirdetés

Mióta tavaly véget ért a Pretty Little Liars, a széria rajongói csak arra várnak, mikor kerül képernyőre annak spinoffja, a The Perfectionists címet viselő sorozat, ami elődjéhez hasonlóan ugyancsak Sara Shepard regényén nyugszik.

Az már eddig sem volt titok, hogy a történet főszereplőit olyan ismert arcok keltik életre, mint Sofia Carson, valamint az anyasorozatban már megismert Sasha Pieterse és Janel Parrish. Most azonban kiderült, hogy újabb népszerű sorozatsztárokkal bővül a stáblista Kelly Rutherford és Sydney Park személyében – előbbi elsősorban a Gossip Girlből, utóbbi a The Walking Deadből lehet ismerős a tévénézőknek.

Az Entertainment Weekly úgy tudja, hogy míg Kelly a Hotchkiss család fejét és a tökéletességben a végletekig hívő Claire Hotchkisst kelti életre, addig Sydney Caitlint formálja meg, egy fiatal és ambíciózus hölgyet, aki édesanyja példájára szenátori karrierről álmodik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek