Starity

11 márciusi k-pop hír, amiről lemaradhattál

2018. április 02. 20:08   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kedvenc k-pop-előadóink újdonságait egy csokorba szedtük, s cikkünkben tizenegy márciusi k-pop-visszatérést hoztunk el nektek. No, lássuk!

hirdetés

Március 12.

1. GOT7 – Eyes on You

A GOT7 rajtad tartja a szemét – a lemezboltok polcaira került új, immáron nyolcadik középlemezük + a főcímdal, a Look videoklipjét is feltöltötték a világhálóra.

Ahogy az már megszokott, a tagok közreműködtek a dalok elkészítésében – JB (1; 2), BamBam (3.), Jinyoung (6.), Youngjae (4.).

Március 13.

2. Big Bang – 꽃길 (Flower Road)

A márciusi hónap keserédes volt a V.I.P-k számára, mert annak ellenére, hogy kedvencük új dallal lepte meg őket, ami ugyan egyfajta ajándékként is szolgált, azonban a búcsút is jelentette egyben. A formáció nem hivatalos, ideiglenes szünetet tart, több csapattag (G-Dragon, Taeyang, Daesung; Seungri az idei év második felétől) kötelező sorkatonai szolgálata végett. A szerzeményt GD és T.O.P írta, a produceri feladatokat előbbi és a The Fliptones látta el. Íme!

Március 14.

3. NCT – NCT 2018 Empathy

A március csupa öröm volt az NCTzenek számára, hiszen kedvencük nagy (teljes, azaz 18 tagot számláló) visszatérést tartogatott a tarsolyában a tavaszi hónapra! Megjelent a formáció első (egyben debütáló) stúdióalbuma, az NCT 2018 Empathy, mely sok új szerzeményt és videoklipet (BOSS, Baby Don't Stop, GO, TOUCH) tartogatott számukra.

Hallgasd meg alább újdonságukat!

Március 15.

4. UP10TION – Invitation

A lemezboltok polcaira került a dél-koreai formáció első stúdióalbuma, amit az Invitation címmel illettek és természetesen a főcímdalhoz készült klipet is bemutatták. Íme!

Hallgasd meg alább te is a fiúk első nagylemezét!

Március 19.

5. Wanna One – 0+1=1 (I Promise You)

A 11 főt számláló projekt fiúcsapat is újdonsággal készült márciusban: bemutatták második minialbumukat, a BOOMERANG rövidfilmjével karöltve! A korongot a 약속해요 (I.P.U.) című szerzeményük előzte meg, amivel nagy sikert arattak – a dél-koreai zeneletöltő oldalakon az all-kill rangot érték el.

Hét vadonatúj track került elhelyezésre a középlemezen.

Március 26.

6. Monsta X – The Connect: Dejavu

A csapat számára márciusban érkezett el az idei év első koreai visszatérésére, melynek keretei között hatodik középlemezükkel és a Jealousy videoklipjével szolgáltak követőik számára.

Hét tétel sorakozik fel újdonságukon, hallgasd meg te is alább!

Március 28.

7. TVXQ – New Chapter No. 1: The Chance of Love

Kilencedik koreai stúdióalbumával örvendeztette meg rajongótáborát az SM Entertainment klasszis-csapata. A rajongók számára nagy volt az öröm, mert a duó több, mint két éve nem jelentkezett új anyaggal (2015 és 2017 között inaktív volt, a tagok kötelező sorkatonai szolgálatukat teljesítették).

A 11 új tételt felsorakozó korongon helyet kapott Changmin és Yunho szólódala is.

8. Samuel – One

A tavalyi évben debütált szólista a hónap vége felé megjelentette második minialbumát, valamint a korong névadó dalához forgatott klippel is kedveskedett a nagyérdeműnek (a szerzeményben közreműködik a BtoB tagja, Ilhoon).

Hallgasd meg alább a 16 éves idol újdonságát!

9. Hoya – Shower

Hoya tavaly döntött úgy, hogy nem újítja meg szerződését a Woollim Entertainmenttel, így nemcsak az ügynökségtől, hanem az Infinite-től is távozott. Az idol elmondta, hogy nem akasztotta szögre a mikrofont; hamarosan ismét újra hallanak felőle követői. A 27 éves előadó később a Glorious Entertainmenttel szerződött le, majd márciusban szólóban is bemutatkozhatott.

Debütálóalbuma a Shower címet kapta, amelyről először az Angel szerzemény érkezett meg, amit a megjelenés napján az All Eyes On Me követett.

Csekkold alább bemutatkozó albumát!

Március 30.

10. Olivia Hye (LOONA) – Olivia Hye

2018 márciusában megérkezett a formáció 18 hónapot felölelő projektének utolsó része, melyben felfedték a 12., azaz az utolsó tagot, Olivia Hyet. Továbbá az is kiderült, hogy újabb alegység várható a közeljövőben, amit később a formáció hivatalos debütálása követ.

A pre-debüt single két szerzeményt sorakoztat fel: Egoist (feat. JinSoul) és Rosy (feat. Heejin) (Olivia Hye & Go Won).

Március 31.

11. Flowsik feat. Jessi – All I Need

Flowsik és Jessi első közös kislemeze március utolsó napján került bemutatásra. További jó hír: a következőre sem kell sokat várni, április negyedikén érkezik – ízelítő!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek