Starity

Augusztusban érkezik Doro huszadik nagylemeze

2018. április 09. 18:06   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kiderült, hogy mikor kerül a boltok polcaira a német legenda várva várt stúdióalbuma.

hirdetés
Augusztusban érkezik Doro huszadik nagylemeze
Fotó: Facebook / Doro

Köztudott, hogy a német legenda már gőzerőkkel dolgozik vadonatúj stúdiólemezén, amely a nyár folyamán fog a boltok polcaira küldeni. A korongról korábban már megtudhattuk, hogy számos himnusz került rá, továbbá hogy néhány duett is szerepelni fog rajta, olyan előadókkal karöltve, mint Joakim Brodén (Sabaton), vagy Johan Hegg (Amon Amarth).

Mindenki énekelni fog a lemezen, és ez nagyon jó ötlet, pokolian vicces. Ezúttal más vendégekkel dolgozom, de erről még nem mondhatok túl sokat, mert nagyon ideges vagyok, és ha netán valami nem a tervek szerint alakulna, akkor mindenki csalódott lesz, de egy igazán gyilkos albumot ígérhetek.

– árulta el korábban.

Néhány órája kiderült, hogy az énekesnő huszadik nagylemeze, a Forever Warriors, Forever United augusztus 17-én hódítja majd meg a nagyvilágot, ráadásul már az album borítójára is fény derült, ami ismét különleges alkotás lett és ismételten Geoffrey Gillespie készítette. Mint kiderült, az első kislemez címe All For Metal lett, mely nótához kisfilm is készül, amelyben számos vendég lesz hallható és látható is egyben. A számlistára egyébként mindösszesen huszonnégy dal került fel, köztük – a hagyományokhoz híven – egy német nyelven íródott tétel is.

Az albumon hatalmas himnuszok vannak, számtalan kemény dal és szívmelengető dallamok! Az albumnak hatalommal kell rendelkeznie, ezért sok energiát tartalmaz.

– magyarázta.

Az album borítója

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek