Starity

Megvan a Santa Cruz új gitárosa

2018. április 17. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Archie Cruz, a nemrég feloszlott Santa Cruz énekese a mai napon egy bejelentéssel tért vissza: új gitárost talált maga mellé.

hirdetés
Megvan a Santa Cruz új gitárosa
Fotó: Instagram

Korábban már beszámoltunk nektek arról, hogy a 2007-ben alakult finn zenekar, a Santa Cruz lemondta amerikai turnéállomásait a zenekar tagjainak nézeteltérése miatt, ám az egy hónapja bejelentett információk után sokáig teljes csend volt a zenekar volt tagjainak részéről. Volt énekesük, Archie ugyan rengeteget posztolt Instagram-oldalára, arra semmi nem utalt, hogy a banda valaha is vissza fog térni. A mai napon azonban Archie egy meglepő poszttal jelentkezett a Santa Cruz hivatalos Instagram-, valamint Facebook-oldalán.

Oké, Cruz-mániások, köszönjetek Brody DeRozie-nak. [...] Ő látja el a gitárosi feladatokat a Santa Cruzban a mai naptól.

– olvasható a posztban.

A rajongók nem túl meglepő módon nem fogadták jól a bejelentést, ugyanis többen az egy hónapnyi csend után is hittek abban, hogy a zenekar újra összeállhat.

Ez már nem a Santa Cruz a srácok nélkül

– olvasható egy kommentben, de több tucat ilyen csalódott vélemény is akad a poszt alatt.

Archie több tagok egyelőre nem talált a zenekarhoz, de Brodyval már hosszabb ideje ismerik egymást, így a közös munkájuk valószínűleg jól indul majd.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek