Starity

Feloszlik a Santa Cruz

2018. március 21. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miután bejelentették amerikai turnéjuk további állomásainak lemondását, a zenekar énekese, Archie közölte rajongóikkal: vége a zenekarnak.

hirdetés
Feloszlik a Santa Cruz
Fotó: Facebook

A 2007-ben alakult finn csapat nemrégiben indult amerikai turnéra a Fozzyval, a tegnapi nap folyamán mégis azt posztolták ki Facebook-oldalukra, hogy lemondták a turné maradék állomásait. Pár órával a poszt után a zenekar énekese, Archie az Instagramon kezdett magyarázkodni rajongóiknak.

Mindenkinek, aki kíváncsi, miért mondtuk le a további bulikat. A srácok kirúgtak a bandából és azt mondták, nincs többé Santa Cruz

– olvasható a posztban.

A bejegyzés után Archie-t és a zenekart elárasztották a kérdések, míg végül a gitáros és zenekarvezető, Johnny meg nem válaszolta a rajongókban felmerült kérdések egy részét.

Nagyon sajnálom, hogy ezt kell közölnöm, de otthagyom a Santa Cruzt Middy és Taz társaságában. Olyan problémákkal szembesültünk, amiket nem tudtunk megoldani, hiába próbáltunk meg mindent

– áll a bejegyzésben.

 

A post shared by Johnny Cruz (@johnnycruzified) on

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek