Starity

A héten érkezik Ariana Grande új dala

2018. április 30. 16:04   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Elárulta az új felvételének címét a csinos énekesnő, Ariana Grande. A szemfüles rajongók már kiszúrhatták ezt a No Tears Left to Cry videoklipjében!

hirdetés
A héten érkezik Ariana Grande új dala
Fotó: A. G.

Arianatoroknak nincs oka panaszra (Ariana Grande fandomjának a neve – a szerk.), hiszen az énekesnő No Tears Left To Cry felvétele máris betört a Billboard Top 10-be, ám új szerzeményének kiadásán most is ügyködik.

A címe ennek R.E.M. lesz, és valószínűsíthető, hogy a Jimmy Fallon show fellépésén fog debütálni első kislemezével együtt, élőben. Ari emellett dalszövegrészletet is közölt rajongóival Twitter-oldalán:

last night ..... boy i met you ... yea ..... when i was sleeeeeeep ... you're such a dream to me / and it was on a day like this ... yeah ... if you can belieeeeve ... if you can believe ... you're such a dream to me

/ múlt éjjel, srác, álmomban találkoztam veled / álomszerű vagy / ilyen napon volt, mint ez / yeah / ha elhiszed... / ha elhiszed... / álom vagy számomra.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek