Starity

14 áprilisi k-pop hír, amiről lemaradhattál

2018. május 03. 13:01   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kedvenc k-pop-előadóink újdonságait egy csokorba szedtük, s cikkünkben tizennégy áprilisi k-pop-visszatérést hoztunk el nektek. No, lássuk!

hirdetés

Április 4.

1. Flowsik x Jessi – 젖어'S (Wet)

A hónap elején megérkezett Flowsik és Jessi második közös szerzeménye, a hozzá forgatott videoklippel karöltve.

Április 10.

2. EXO-CBX – Blooming Days

Ugyan az EXO-visszatérés még egy kicsit várat magára, azonban a rajongók addig sem maradnak új zene nélkül. A Baekhyun, Chen és Xiumin alkotta alegység megjelentette második EP-jét – igazi tavaszi hangulatot varázsolva.

A korong összesen hét dalt sorakoztat fel, csekkold alább!

Április 11.

3. Eric Nam – Honestly

A rajongótábor legnagyobb örömére az áprilisi hónapban megérkezett a 29 éves szólista harmadik minialbuma, a Honestly. A lemezről a 솔직히 (Honestly...) és a Potion (feat. Woodie Gochild) dalokhoz készültek kisfilmek. Íme!

A lemezen összesen hat dal (a főcímdal akusztikus verziója csak a fizikai formátumon szerepel) kapott helyet, melyek közül a Lose You és a Don't Call Me angol nyelvűek.

Április 12.

4. Super Junior – REPLAY

Tavaly novemberben került a lemezboltok polcaira az SM Entertainment klasszis-csapatának nyolcadik stúdióalbuma, s most négy hónap elteltével megérkezett az újracsomagolt verzió! Az új főcímdal, a Lo Siento képében egy ritmusos, latinos hangzással megspékelt szerzeményt köszönthetük, melyben Leslie Grace működik közre.

Négy új tétellel egészül ki az album: Lo Siento (feat. Leslie Grace), Me & U, Super Duper és 안아줄게 (Hug) + a digitális verzión található egy bónusz track, a Lo Siento (feat. K.A.R.D) képében. Hallgasd meg alább!

Április 16.

5. The Rose – Void

2017 augusztusában mutatkozott be a k-pop-előadók világába a kvartett, s Sorry című dalukkal sok ember szívébe belopták magukat. A banda első minialbuma idén április közepén látott napvilágot, a BABY videoklipjével egyidejűleg. 

Hallgasd meg alább a srácok újdonságát!

Április 17.

6. Whee In (MAMAMOO) – Magnolia

A MAMAMOO egyik aranytorkú énekesnője szólózásra kapott lehetőséget, s ennek gyümölcse az R&B, hip-hop stílusú Easy szerzemény lett Sik-K közreműködésével. További jó hír: a májusi hónapban pedig Moonbyul szólómunkássága várható.

Április 19.

7. Apink – Miracle

Hetedik évfordulóját ünnepelte a formáció, s ezen alkalomból új dallal és videó montázzsal kedveskedtek követőiknek. Az eladásokból származó összes bevételt jótékony célra fordítják.

Április 23.

8. Hyorin – Dally feat. Gray

A három részes Set Up Time nevezetű projekt második részével jelentkezett Hyolyn (az első a 내일할래 (To Do List) volt még februárban). Az első részhez képest 180 fokos fordulatot vett a szólista, hiszen ezúttal szexi, dögös oldalát mutatta meg. Arról egyenlőre nincs információ, hogy az utolsó rész mikorra várható.

9. Lovelyz – 治癒 (Heal)

治癒 (Heal) címmel prezentálta negyedik középlemezét a Woollim Entertainment által menedzselt lánycsapat. Újdonságukról a főcímdal, a 그날의 너 (That Day) került megfilmesítésre.

Hallgasd meg alább újdonságukat!

Április 24.

10. Luna [f(x)] – 그런 밤 (Night Reminiscin')

A rajongók ismét gyönyörködhetnek Luna hangjában, ugyanis az áprilisi hónapban megérkezett második digitális kislemeze.

Íme a single b-oldala!

11. Snuper – Blossom

Ahogy a természet, a Snuper is kivirágzott! A hatfős fiúcsapat ötödik középlemezét Blossom címmel illette. A nagyérdemű az újdonság mellett a 튤립 (Tulips) klipjének is örülhet. Íme!

Az intróval és a főcímdal instrumentális változatával együtt hat track sorakozik fel újdonságukon.

12. Hwang Chi Yeul – Be Myself

A HOW Entertainment alatt tevékenykedő dél-koreai szólista márciusban mutatta be második minialbumát, valamint a 별, 그대 (The Only Star) klipjét is felfedte.

Hallgasd meg alább újdonságát, és merülj el gyönyörű balladáiban, ha viszont pörgősebbet szeretnél tőle, akkor a Flower a tökéletes választás.

Április 27.

13. Berry Good HEART HEART – 난리가 난리가 났네 (Crazy, Gone Crazy)

Gowoon, Sehyung és Taeha személyében bemutatkozott a Berry Good első alegysége. A trió debütáló szerzeménye a 90-es évekbe kalauzol vissza bennünket.

Április 30.

14. GFriend – Time for the Moon Night

A hónap utolsó napján tért vissza a hatosfogat, melynek keretei között hatodik minialbumukkal és a korong névadó dalához forgatott kisfilmmel szolgáltak követőik számára. A formáció ezúttal új oldalát mutatta be, ám a rajongótábor pozitívan fogadta azt.

Hallgasd meg alább új dalaikat!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek