Starity

Jövőre érkezik Tarja új albuma

2018. május 31. 21:09   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Köztudott, hogy a Nightwish énekesnőjeként híressé vált Tarja számára máig a zene jelenti az életet, így nem meglepő, hogy az énekesnő megállás nélkül újdonságain dolgozik.

hirdetés
Jövőre érkezik Tarja új albuma
Fotó: Tim Troncko

Visszatekintve az elmúlt időszakra nem telt el év anélkül, hogy a Nightwish egykori pacsirtája ne jelentkezett volna valami újdonsággal. 2016-ban minden bizonnyal túlszárnyalta önmagát, hiszen két lemezt is a boltok polcaira küldött, amelyek teljes mértékben elnyerték mind a rajongók, mind a kritikusok tetszését is egyaránt. Tavaly nem csupán egy különleges, sötét érzelmektől fűtött karácsonyi albumot jelenített meg, hanem ahhoz kapcsolódóan egy novellát is, ami tökéletes ábrázolása volt a korongnak.

Idén júliusban kerül majd a lemezboltok polcaira az énekesnő Act II nevezetű DVD-je, amelyről már teljes egészében lehullot a lepel. Mindezeken felül, a napokban egy előzetest is megosztott az újdonsághoz, - ezáltal izgalomba hozva, a már emígyis tűkön ülő rajongótáborát. A voaklistának aligha jut ideje pihenni, hiszen már az év elején kiderült, hogy vadonatúj stúdióalbuma is készülőben, néhány dal pedig már készen áll a felvételre.

Arról sokáig nem árult el információt, hogy akiadvány idén jelenik-e meg, ám a mai napon egy, az Instagramon megosztott fotó kíséretében elárulta, hogy a készülő lemez majd csak a jövő évben fog debütálni, de mindezeket megelőzve számos különlegességgel készül, melyek közül néhány már publikussá vált korábban.

 

A post shared by Tarja Turunen (@tarjaofficial) on

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek