Starity

Megérkezett Doro különleges videoklipje

2018. június 11. 22:10   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Csupán két hónapot kell várni, hogy a boltokba kerüljön a német legenda vadonatúj stúdióalbuma, melynek beharangozója múlt héten jelent meg.

hirdetés

Mint ismeretes, augusztus 17-én kerül majd a lemezboltok polcaira a német metálénekesnő huszadik stúdióalbuma, a Forever Warriors, Forever United. A közelmúltban már teljes egészében lehullott a lepel az újdonságról, hiszen mind a dallista, mind az album borítója is egyaránt be lett mutatva a közönségnek.

Ezzel egy időben az is kiderült, hogy az első kislemez, az All For Metal lett, mely nótához kisfilm is készült, amelyben egyébként számos vendég hallható és látható is egyben. Mintegy meglepetésként, a minap már bemutatásra is került a metálzene krémjével rögzített felvétel, melyeben olyan előadók álltak kamera elé All For Metalt kiáltva az énekesnővel, mint a Sabaton, Johan Hegg (Amon Amarth), Jeff Waters, Mille Petrozza, Warrel Dane, vagy Ross The Boss – csak hogy pár nevet említsünk.

Íme a várva-várt kisfilm:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek