Starity

Gal Gadot Dwayne Johnson oldalán lesz látható

2018. június 13. 11:11   |   Szerző: Alysia

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Gal Gadot elfogadta az ajánlatot, és Dwayne Johnsonnal közösen fog játszani a Red Notice-ban, egy akcióvígjátékban, melyet Rawson Marshall rendez a saját maga által írt forgatókönyv alapján.

hirdetés

Az Universal Pictures megnyert egy kemény, több stúdió között lejátszott licit-versenyt februárban, amelynek eredményeképp zöld utat kaptak, hogy belevághassanak az eddigi év legnagyobb  üzletébe. A Red Notice-t 2019 áprilisában kezdik felvenni, és az Universal 2020. június 12-én fogja kiadni a filmet.

Ez Gal Gadot első főszerepe a DC-univerzumon kívül, mióta csatlakozott a Wonder Woman csapatához. Jelenleg a Wonder Woman 2-t forgatják, Patty Jenkins rendezővel. Nemrég összeállt Sue Kroll-lal a Warner Brosnál a My Dearest Fidelhez, mely egy valóságon alapuló történet, ami akár a belépője lehet a sztárvilágba.

Dwayne Johnson és Gal Gadot az idei Golden Globe díjátadón

Thurber közel 30 órát repült azért, hogy személyesen kérhesse fel Gadotot a szerepre.

A film rövid története még nem nyilvános, de úgy írták le, mint egy világkörüli akcióvígjátékot és rablásos thrillert aminek főszereplői Dwayne Johnson, Gadot és még egy férfi sztár, akit hamarosan kiválasztanak. Gal Gadot egy brilliáns és titokzatos figurát játszik a művészet világában.

A Red Notice-t Beau Flynn rendezi a FlynnPictureCo. stúdión keresztül Dwayne Johnsonnal, Dany és Hiram Garciaval és Thurberrel. A Legendary vállalattal még folynak a tárgyalások a filmet illetően. 

A hírt mindkét színész megosztotta közösségi oldalain is a néhány órával ezelőtt.

Dwayne és én körülbelül 8 éve ismerjük egymást és végre találtunk egy másik filmet, amiben együtt szerepelhetünk! Annyira izgatott vagyok, hogy csatlakozom hozzá és Rawson Thurberhez ebben a kalandban. Maradj velünk...

– írta Gal Gadot. 

 

A post shared by therock (@therock) on

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek