Starity

Homofóbnak állítja be a Twitter Millie Bobby Brown-t: a színésznő törölte magát

2018. június 15. 20:08   |   Szerző: chimchimbtsforever

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Millie Bobby Brown a híres gyermekszínész és modell törölte magát a Twitter nevezetű közösségi oldalról, miután csúnyán megalázták.

hirdetés
Homofóbnak állítja be a Twitter Millie Bobby Brown-t: a színésznő törölte magát
Fotó: A kép csak illusztráció

A Stranger Things csodálatos színésznője mindig is életvidám volt, és sosem érdekelték őt a negatív kommentek, ám most betelt a pohár és törölte magát a Twitter nevezetű közösségi oldalról, miután csúnyán megalázták.

Rengeteg ember imádja a Twittert különböző trendek és sztárok miatt, hiszen ott a legaktívabbak. A Facebooknak, Instagramnak és a többi oldalnak is megvan a maga sötét oldala bár a Twitternél ez ismét kibukott. Itt is szabadon sértegethetik egymást az emberek akár a saját szórakozásukra is.

Ezen felhasználok célpontjává vált a Stranger Things sztárja, a 14 éves tini, Millie Bobby Brown. Olyan szinten alázták meg a lányt, hogy le kellet magát törölnie a híres Twitterről. Egy elvetemült anonim személy homofób mémeket készített a tinilányból, amit persze rengeteg ember megosztott így egy óra alatt elárasztotta az egész világhálót.

Íme néhány példa:

Millie Bobby Brown férfinek tetteti magát Gindr-en, hogy becsalogathassa a melegeket kínzószobájába

A színésznőről természetesen mindenki tudja, hogy nem homofób, mégis a szerkesztések annyira élethűen sikerültek, hogy páran morbid módon viccesnek találják.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek