Starity

Legjobb mozifilmek júliusban (2018)

2018. június 20. 14:02   |   Szerző: choiseoyeon

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ebben a cikkben összeszedtük nektek azokat a filmeket, amiket júliusban mindenképpen érdemes csekkolni a mozikban.

hirdetés

A hihetetlen család 2.

BEMUTATÓ: 2018. július 5.

Játékidő: 125 perc

Műfaj: animáció, kaland

Rendező: Brad Bird  

Mindenki kedvenc szuperhős-családja visszatér A hihetetlen család 2-ben. Ezúttal Helen kerül középpontba, így Bobra hárul a feladat, hogy Illanával és Vill-lel megoldja otthon a hétköznapi élet kihívásait.

Nehéz változás ez mindannyiuk számára, amit nem könnyít meg az sem, hogy senki nem tudja még mindig, milyen erő is lakozik Furiban. Amikor egy új gonosztevő elméjéből kipattan egy briliáns és veszedelmes terv, a családnak – és Fridzsimennek – ismét egy csapatként kell dolgoznia – ám az sem olyan egyszerű, ha mind hihetetlen figurák! A két Oscar-díjat nyert A hihetetlen család folytatását újfent Brad Bird rendezésében.

ELŐZETES: 

Haverok Harca

BEMUTATÓ: 2018. július 5.

Játékidő: 100 perc

Műfaj: vígjáték

Rendező: Jeff Tomsic

Főbb szerepben: Jeremy Renner, Ed Helms, Jake Johnson, Jon Hamm, Isla Fisher

Kalandra vágysz? Szeretsz idegen emberek házában bujkálni, az ország másik felében dolgozó alakok munkahelyét megostromolni, vagy csak előugrani egy régi barát kertjében a bokorból, amikor ő a legkevésbé számít rád? Nem vagy egyedül.

Néhány régi iskolatárs a ballagás napján megfogadta, hogy megőrzi magában a kisgyereket, és a régi haverjainak is segít ugyanebben. Évente egyszer vérre menő fogócska/bújócska veszi számukra kezdetét – ugyanaz, ami valaha az iskolaudvarban, csak most az egész ország a pálya. Vadásznak egymásra, becserkészik és meglepik egymást… mindegy hogy áldozatuk dolgozik, csajozik, vagy gyereket nevel-e éppen.Játék az egész, de ők nagyon komolyan veszik. Ettől annyira viccesek.

Az év egyik legjobb alapötletével rendelkező vígjátéka megtörtént eseten alapul, de olyan fordulatos, mintha 15 forgatókönyvíró dolgozott volna rajta – és csupa nagyszerű komédiás alakítja a főszerepet.

ELŐZETES:

Hotel Transylvania 3: Szörnyen rémes vakáció

BEMUTATÓ: 2018. július 12.

Műfaj: animáció, családi

Rendező: Genndy Tartakovsky

Főbb szinkron hangok:  Adam Sandler, Selena Gomez, Andy Samberg

A vámpíroknál nincs ennivalóbb lény. Mavis, Drakula édes kicsi lánya például a vérét adná azért, hogy a szörnyek nyaraltatásáért a szívét is kitevő apja ebéd után végre maga is alvadhasson egy jót.

Így azután különleges meglepetéssel készül: befizeti Drakulát egy szörnyen társas hajóútra, hogy egy ideig csak saját vérfagyasztó boldogságával törődjön. Az indulásnál kiderül, hogy a tervbe egy apró rög került: Drakula régi barátai is a családi kirándulás résznek tekintik magukat: Farkas, Frankenstein meg talán a Láthatatlan ember is velük tart.

De az igazi bajt csak a hajó titokzatos kapitánya, Ericka okozza, ugyanis hátborzongatóan szép, és Drakula teljesen elveszíti a fejét – csak hogy kiderül róla, hogy a végzet asszonya valójában van Helsing, a vámpírvadász unokája. Mavisnek kell fenntartania az oszladozóban lévő családi békét, és gondoskodni a megnyugtató végről.

A Hotel Transylvania horrorhumorát ugyan megpróbálták már utánozni néhányan, de a film készítői mindig újra bizonyítják, hogy a vicc csak akkor jó, ha élő és friss: a dögös ötletek és a kiváló magyar szinkron egyaránt garantálja, hogya HT3 felnő az előző részekhez.

ELŐZETES:

Felhőkarcoló

BEMUTATÓ: 2018. július 12.

Műfaj: akció, krimi, dráma

Rendező: Rawson Marshall Thurber

Főbb szerepben: Dwayne Johnson, Pablo Schreiber, Neve Campbell, Noah Taylor

Will Sawyer, aki egykor az FBI túszmentő osztagát vezette, jelenleg felhőkarcolókra specializálódott biztonsági szakértőként dolgozik. Legújabb megbízása miatt Hongkongba utazik, amikor a világ legmagasabb épülete hirtelen kigyullad, és őt kiáltják ki felelősnek.

Will ellen körözést adnak ki, így kell megállítania az igazi felelősöket, tisztára mosnia a nevét, és legfőként megmenteni a családját, akik az épületben rekedtek… a tűzvonal fölött.

ELŐZETES:

Mamma Mia! Sose hagyjuk abba

BEMUTATÓ: 2018. július 19.

Műfaj: vígkáték, musical

Rendező: Ol Parker

Főbb szerepben: Lily James, Amanda Seyfried, Stellan Skarsgard, Andy García, Meryl Streep, Dominic Cooper

Készülj, mert újra vár az ének, a tánc a nevetés és a szerelem! Tíz évvel azután, hogy a Mamma Mia! több mint 600 millió dollár bevételt hozott világszerte, visszatérünk a varázslatos görög szigetre, Kalokairire ebben az új musicalben, mely szintén az ABBA dalaira épül. A film ide-oda ingázik az időben, és megmutatja, hogy a múltbéli kapcsolatok miképp hatnak a jelenre. Így az eredeti szereplőkhöz csatlakoznak fiatal énjeik, köztük a fiatal Donnát alakító Lily James.

ELŐZETES:

A Hangya és a Darázs

BEMUTATÓ: 2018. július 26. (a hazai mozikban késik)

Műfaj: akció, kaland, Sci-Fi

Rendező: Peyton Reed

Főbb szerepben: Paul Rudd, Evangeline Lilly, Hannah John-Kamen, Walton Goggins, Judy Greer, Michael Douglas

A Marvel Studios új filmjében az Amerika Kapitány: Polgárháború eseményeit követően Scott Lang kénytelen viselni döntései következményeit szuperhősként és apaként egyaránt. Próbál egyensúlyozni a magánéletében és a Hangyaként reá nehezedő felelősséggel, ám mikor Hope van Dyne és  Dr. Hank Pym felkeresi, újabb küldetésre indul. A Darázs személyében társat is kap, így csapatban derítenek fel súlyos titkokat a múltból.

ELŐZETES:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek