Starity

EXID: Solji hamarosan ismét színpadra állhat

2018. július 06. 20:08   |   Szerző: Hana-chanxX

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hosszas várakozás után az énekesnő állapota jobbra fordult, így végre teljesen visszakapja ötödik tagját az EXID nevű lánybanda.

hirdetés
EXID: Solji hamarosan ismét színpadra állhat
Fotó: Banana Culture Entertainment

Tizennyolc végtelennek tűnő hónappal ezelőtt diagnosztizáltak pajzsmirigy-túlműködést Soljinál, az EXID énekesnőjénél. Az ügynöksége egyetértett azzal, miszerint a legfontosabb az állapotának a stabilizálása, így minden tevékenységét felfüggesztették a csapattal, s megkezdődött gyógyulásának hosszú, ám kihagyhatatlan folyamata.

A minap viszont saját rádióműsorában végre személyesen jelentkezett, hogy beszéljen az egészségéről:

Jelenleg a pajzsmirigyhormonjaim szintje normális. A torkom sokat javult. Esély van rá, hogy az az állapot még megismétlődik, de most meggyógyultam! Szóval végre egészséges vagyok! Éppen arra készülök, hogy jó állapotban üdvözöljem az összes rajongómat, akiket annyira szeretek. Nem tudom pontosan, mikor kerül erre sor, de attól függetlenül, hogy egyedül vagy az EXID-del, megerősíthetem, miszerint még ebben az évben üdvözölni fogom a rajongókat.

Egy rajongó afelől kérdezett, hogy sokat fogyott-e ezalatt az idő alatt, azonban meglepetésükre inkább felszedett pár kilót:

Nagyon sok szteroidot szedtem a kezelés folyamata alatt; a testem felduzzadt és elkezdtem hízni. Ekkor értem el a legmagasabb súlyomat egész eddigi életemben... Elkezdtem kevesebbet enni, hogy a legjobb formámban köszönthesselek titeket, és tervezek újra elkezdeni edzeni.

Továbbá kiderült, hogy már sikeresen megtanulta a 덜덜덜 (DDD) című dal koreográfiáját, amit akkor adtak ki a lányok, amikor Solji szüneten volt. Azonban még van hol felzárkóznia a többiekhez, ezért ad bele mindent, hogy minél előbb álljon színpadra a csapattal.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek