Starity

Újra Magyarországra jön a Powerwolf

2018. július 17. 16:04   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Néhány nap múlva megérkezik a német metálzenekar vadonatúj albuma, melynek népszerűsítését is mihamarabb elkezdik.

hirdetés

Négy nap múlva, azaz július 20-án jelenik meg a Powerwolf várva-várt kiadványa, a The Sacrament Of Sin képében. Az újdonságról három kislemezes dal (Demons Are A Girl's Best Friend, Fire & Forgive, Incense & Iron) korábban már bemutatásra került, mintegy bizonyítva azt, hogy az  újdonság egy mérföldkő a csapat történelmében.

A Dorn Attila vezette zenekar már elkezdte népszerűsíteni a már fent is említett korongot, az új dalok közül azonban egyelőre a már bemutatott tételek kaptak helyet a dallistán. A hetedik Powerwolf-koronggal természetesen hosszú ideig kívánják járni a világot, néhány órája pedig egy, az Instagramon megosztott plakát keretein belül jelentették be, hogy idén ismételten ellátogatnak Magyarországra.

A német farkasok egyébként már-már hazajárnak, amikor a magyar közönséget örvendeztetik meg slágereikkel, idén pedig dupláznak, hiszen akinek esetleg nem lett volna lehetősége elcsípni őket a Rockmaratonon, annak lehetősége lesz bepótolni lemaradását, ugyanis a srácok november 4-én fognak újfent magyar színpadra lépni a Barba Negrában. További jó hír, hogy Attiláék nem egyedül érkeznek, ugyanis velük tart a szintén népszerű svéd/ dán Amaranthe zenekar, akik szintén új lemezüket készítik, immár Nils Molin énekessel kiegészülve.

 

A post shared by Powerwolf (@officialpowerwolf) on

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek