Starity

Sztárbarátai támogatják Demit túladagolása után

2018. július 25. 00:12   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Demi Lovato semmi jelét nem mutatta arra, hogy baj lenne: a mai napon mégis túladagolta magát.

hirdetés
Sztárbarátai támogatják Demit túladagolása után
Fotó: A kép csak illusztráció

Demi Lovato túladagolás miatt kórházba került kedd délután, július 24-én. Los Angeles-i otthonában találták meg öntudatlan állapotban a mentősök. Állapota stabilizálódott azóta, ám a koncertét július 26-án eltörölték.

Június végén bevallotta egy dalban, hogy újból problémákkal küzd, akkor azonban az ivást említette egyedül, a TMZ viszont megerősítette, hogy heroin túllövése vezetett most majdnem katasztrófához.

Sok visszaeső könnyedén kerül kórházba, vagy hal bele heroin (vagy egyéb tudatmódosítók) túladagolásába, ugyanis ugyanazt az adagot mérik ki, amelyet a leszokásuk előtt fogyasztottak. A probléma itt az, hogy a „rászokás” fázisában fokozatosan emelték az adagokat, hogy elérjék a kívánt hatás. (A kisebb „adagok” egyre kevesebbek lesznek, ahogy a szervezet hozzászokik az anyaghoz). Így amikor újra belövik vagy beveszik az „emlékezett” mennyiségű narkotikumot, a szívük nem bírja a terhelést, ugyanis a leszokásuk során kiürült a szervezetükből a drog.

A napokban ennek ellenére büszkén tweetelt a stúdióból:

Olyan hangot énekeltem ki, ami nem tudtam, hogy létezik bennem. Sosem voltam még büszkébb egy elkészült dalra, s már alig várom, hogy halljátok :-)

Egy függőt senki nem tudja rábírni a leszokásra, hiszen ezt önmagában kell eldöntenie, így érthető, barátai miért fejezik ki nyilvánosan aggodalmukat. Sokban segít, ha ilyenkor valaki „ott van” érte.

 

Demi Lovato (@ddlovato) által megosztott bejegyzés,

Ariana Grande:

nagyon szeretlek, Demi

Brad Paisley‏:

A barátom, Demi Lovato, az egyik legkedvesebb és legtehetségesebb ember. A függőség egy szörnyű betegség. Imádkozom érted

Adam Lambert:

Bírd ki, Demi! Energiát és szeretet küldök neked!

Lily Allen:

Szegény, gyönyörű lélek. Demi, remélem jól van és felépül teljesen hamarosan.

Ellen DeGeneres:

Nagyon szeretem Demit. Fáj a szívem, hogy ezen keresztül kell mennie. Egy fény ebben a világban...

Bella Thorne külön fotóval kívánt jobbulást:

 

BELLA (@bellathorne) által megosztott bejegyzés,

Ruby Rose:

A teljes szívem és lelkem veled van, Demi. Felnézek rád, ahogy sokan ebben a világban. Legyőzöd ezt, és sokkal erősebb leszel utána. A függőség nehéz súlyú ellenfél, de meg tudod törni. Szeretlek.

Tyra Banks:

A függőség nem választás kérdése. Nehéz szívemmel küldök szeretet neked, Demi.

Kehlani:

Sok szeretet küldök a felépülésedhez, Demi. Ez egy nagyon személyes pillanat számára, és tiszteletben kell majd tartanunk. Minden, amit tehetünk, hogy pozitívan és szeretettel gondolunk rá. A függőség nem könnyű, s nem is egyszerű. Demi, sokan nagyon szeretnek téged. Le fogod győzni ezt ismételten!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek