Starity

Ütősnek ígérkezik Debby Ryan új sorozata

2018. július 26. 18:06   |   Szerző: LeerdammerGirl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Netflix berendelte az Insatiable első évadát, mely augusztus 10-én indul útjának.

hirdetés

Nemrég még arról számoltunk be, hogy a The CW csatorna nem tűzi képernyőre az ex Disney-sztár sorozatát, most azonban a rajongók nagy örömére a Netflixen elstartol a széria.

Az augusztus 1-én induló Insatiable Patty-ról, az egykoron súlyfelesleggel küzdő lányról szól, akinek életét alaposan megkeserítették kinézete miatt. Miután megelégelte az állandó zaklatásokat, Bob, az ügyvéd és felesége, Coralee (akit a Bűbájos boszrokákból ismert Alyssa Milano alakít) szárnyaik alá veszik a lányt. Azt azonban egyikük sem sejtik, hogy az átalakult Patty szépségét és népszerűségét kihasznáva bosszút áll mindenkin, aki egykoron csúfolta őt.

A széria ötlete korábban egyáltalán nem volt népszerű; közel 112 000 online aláírás gyűlt össze a sorozat megjelenésének megakadályozására. Debby erre reagálva Instagram-oldalán keresztül fejtette ki gondolatait:

Olyan emberként, aki mélyen törődik olyan nőkkel, akik meg vannak szégyenítve a társadalom által kinézetük miatt, annyira izgatott voltam, hogy az Insatiable-n dolgozhatok, mert ez egy olyan műsor, amely a szatírán keresztül foglalkozik ezzel a dologgal. A szatíra egy módja annak, hogy a sötétséget fénnyé változtassuk, és elkezdjük a nehéz beszélgetéseket

Alyssa Milano is reagált a kritikákra:

Mi nem szégyenítjük meg Patty-t. Csak felhívjuk a figyelmet (a komédián keresztül) arra a tragédiára, ami a túlsúlyos emberek megalázásából ered.

A sorozatban Debby és Alyssa mellett szerepet kapott többek között Dallas Roberts, Christopher Gorham, Erinn Westbrook, Michael Provost, Sarah Colonna, Kimmy Shields és Irene Choi is.

Tekints meg az előzetes alább!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek