Starity

Megnyugodhatnak a rajongók: „EGYETLEN Buffy létezik”

2018. július 28. 16:04   |   Szerző: Éowyn

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A sorozat újraélesztésében közreműködő televíziós producer nem sokkal a reboot híre után reagált a csalódott hangokra.

hirdetés
Megnyugodhatnak a rajongók: „EGYETLEN Buffy létezik”
Fotó: 20th Century Fox/REX/Shutterstock

Pár napja röppent fel a hír, hogy a kultikus Buffy, a vámpírok réme című sorozatot újraforgatják, a sorozat atyja, Joss Whedon közreműködésével.

A mind a mai napig hatalmas rajongótábor egy része izgatottan fogadta a hírt, míg a másik részénél nemtetszést váltott ki – olvasható a The Hollywood Reporter oldalán.

A kedélyeket csillapítandó – vagy ügyes reklámfogásból –, az új történet írója, a televíziós producer Monica Owusu-Breen a Twitterén tette közzé, hogy itt az ideje „egy új vadásznak”.

Mielőtt író lettem, rajongó voltam. Hét évadon át néztem, ahogyan Buffy Summers felnő, rátalál a szerelmére, és megöli a szerelmét. Figyeltem, ahogy harcol, küzd és öl

– írja.

EGYETLEN Buffy létezik. Egy Xander, egy Willow, Giles, Cordelia, Oz, Tara, Kendra, Faith, Spike, Angel ... Nem lehet őket helyettesíteni. Joss Whedon briliáns és gyönyörű sorozatát nem lehet megismételni. Nem is akarnám megpróbálni.
De most itt vagyunk, 20 évvel később ... és úgy tűnik, a világ sokkal félelmetesebb. Szóval, talán itt lehet az ideje egy új Vadásznak ... És ez minden, amit mondhatok.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek