Starity

Rachel Platten babát vár

2018. július 29. 11:11   |   Szerző: Romolia

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő meglepve rajongóit, bejelentette a hírt, hogy babát vár. Rachel és a férje nagyon izgatottak és boldogak, hogy gyerekük lesz.

hirdetés

Rachel néhány napja közzé tett egy képet az Instagram-oldalán, amin már lehetett látni, hogy az énekesnő várandós állapotban van. A kép alatti leírásban hosszasan beszámolt az érzéseiről, de lényegében nagyon boldog, hogy babát vár és örül, hogy mindezt megoszthatja a rajongóival.

Ez az egyik legizgalmasabb közölni valóm, ugyanakkor az egyik legérzékenyebb is. Szóval... Terhes vagyok!

Nem hiszem el, hogy végül leírtam ezeket a szavakat, hónapok óta meg akartam osztani veletek ezt a hírt. Amikor azon gondolkoztam, hogy osszam meg ezt veletek megbénított, hogy teljesen tökéletesen csinálok mindent - hogyan fejezzem ki a boldogságomat és a mellette lévő félelmet is? Végre rájöttem, hogy nem aggódhatok amiatt, hogy mindenki számára ideális legyek, meg kell osztanom ezt az utazást, az ÉN UTAMAT: őszintén, kiszolgáltatottan, szeretettel és nyitott szívvel.

Az igazság az, hogy az elején túlszárnyalt minket a szeretet, az öröm és a boldogság a gyermekünkkel szemben. Egy csoda, hogy egy ember fejlődik bennem, a férjem és én nem is lehetnénk ennél izgatottabbak. Viszont hihetetlenül nehéz a tavasz és a nyár a komoly hányingerrel, kimerültséggel, az állandó betegséggel és az összes szörnyű tünettel, amikről senki sem akar bezélni, amikor megosztja a "tökéletes és áldott" terhességét. Annyira féltem, hogy ha megosztom ezt a részt, akkor hálátlannak tűnök, amikor igazából őrülten tele vagyok hálával - csak EMBER VAGYOK. Az emberi érzelmek összetettek. Egszerre többet érzünk, mint egy dolgot. Mind a szerelem, a csoda és az öröm érezhető egyszerre a fusztrációval, a betegséggel és a félelemmel. Szóval egyébként, szeretetet érzek. Az egész titokzatosság és csoda körülöttem arra mutatott rá, hogy ez a kis lélek, akivel még nem találkoztam, a világon a legnagyobb tanítóm lesz és már alig tudok várni, hogy tanulhassak tőle.

– fűzte a megosztott fotóhoz.

Gratulálunk!

 

A post shared by Rachel Platten (@rachelplatten) on

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek