Starity

Romolia profilja

Romolia red blue white yellow white  
  • Csatlakozott
  • 2015. augusztus 14.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • jensoo
  • Születési idő
  • február 05.
  • Lakhely
  • Japán

“a fan outside just called me captain america’s bitch”

Romolia
Utoljára aktív: Ma, 14:51Státusz módosítva: 2018.12.29. 11:11

Bemutatkozás


 i'm slipping into the deep end
i'm in over my head
i can't catch my breath
i'm slipping into the deep end
feel the current within
i can't help but give in
like light in my veins

üdv, a nevem eszter és egy tizenéves lány vagyok, aki a kétezres évek közepe fele jött a világra, egy szép februári napon, németország területén. általában kedves, segítőkész vagyok, aki mindent megtesz a szeretteiért, de mint mindenki én is tudok bunkó, oylkor, olykor már kimondottan gonosz lenni. jókedvű és vidám ember vagyok, sokat mosolygok és nevetek, bár ez mind a fáradtsági szintemen múlik, mert gyakran megesik, hogy olyan vagyok mint egy goromba élőhalott. makacsnak mondanám magamat, kiállok amellett amit gondolok. általában be akarom bizonyítani, hogy nekem van igaza és emiatt is elég idegesítő lehet sokak számára. a személyiségem elég érdekesen van összerakva, a legtöbb ember furának is tart emiatt. egy vagyok az ambivertált emberek közül, azaz nem igazán vagyok visszahúzódó, viszont társasági személy sem éppen. vannak full fura dolgaim, amit ha valaki normális ember meghallana 100%, hogy pszichológushoz akarna küldeni, de én megvagyok ezekkel és azt hiszem mások - akik azért nem teljesen normálisak - is nagyjából. érdeklődési köröm őszintén elég tágas, bele tartozik például a biológia, a pszichológia, az asztrológia, a mitológia, elég sok nép kultúrája, a művészet és még jó pár dolog. álmodozó emberke vagyok, egyik legnagyobb álmom és egyben életcélom, hogy egszer majd orvosként vagy pszichológusként dolgozhassak, valamint a másik ilyen álom, hogy körbejárjam a földet és beszívjam magamba a sok számomra még ismeretlen kultúrát.

   when you can't find the sunshine, be the sunshine

most pedig a kedvenceimről írnék egy keveset. szerintem ha valaki megnézte a 'kedvenceim' részt + szerintem az adatlapomon lévő gifek miatt is rájött, hogy marvel és dc imádó vagyok. én is szeretek sorozatokat és filmeket nézni, who doesn't? sorozatok terén szintén dc-t és marvel-t nézek főleg, de elég vegyes ízlésem van mindenben így sok más kedvencem is van. kedvenc sorozatomból kettő van, az egyik a the flash, a másik pedig a gotham széria. ha akarnék se tudnék választani köztük, mindkettő zseniális. filmek terén már inkább a marvel filmek felé húzódom, sorry dceu. az egész mcu a kedvencem, de ezen kívül még odavagyok a la la land-ért és tim burton filmjeiért. valamiért eléggé kötődöm a karakterek-hez és hogyha netán az én kedvencem hal meg, túlreagálom, ami nem pont egy jó dolog. kedvenc női karaktereim barbara kean, sara lance és daisy johnson, míg kedvenc férfi karaktereim barry allen, loki laufeyson/odinson és thor odinson. i love them sm. a shippelés is szintén egy olyan dolog ami engem se került el, rajongok az imádnivaló párosokért, de azért ezt nem viszem már betegesen túlzásba, főleg az élő emberek shippelésénél. kedvenc shippeim a stony, a cherik, az olicity, élőshippek (gondolom nicns ilyen szó) közül pedig a kedvenceim a jensoo, a nomin és a markhyuck. zene terén is full vegyes ízlésem van, szóval azt talán most nem részletezném.

főbb emberkék - celebrities i stan: grant gustin; bts - jimin; nct - yuta; girls' generation - taeyeon; caity lotz; tom hiddleston; erin richards; shelley hennig; chloe bennet; chris hemsworth; blackpink - jisoo; sunmi; tom holland; emily bett rickards; emma stone; kat dennings; jamie chung; (g)idle - soyeon, yuqi; red velvet - yeri, joy; mamamoo - hwasa, wheein; chris evans

Barátok

cat32
cat32

»hunter«

TokyoGhoullel
TokyoGhoullel

ℋℯℓℓℯvαtσℜ❅

selena gomez14
selena gomez14

illegirl

ScreamQueen
ScreamQueen

sectumsempra

Cosmo
Cosmo

penguin hemmings

Taesha
Taesha

s u n r i s e