Starity

Teljesen összetört Meghan Markle

2018. augusztus 02. 16:04   |   Szerző: Alysia

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tavasszal számoltunk be nektek arról, hogy Meghan Markle édesapja miatt kínos szituációba keveredett. Édesapja paparazzókat fogadott, hogy információkat adjon ki lányáról és a lagzi előkészületei közben lencsevégre kapják. Miután napvilágot látott édesapja tette, Thomas Markle bejelentette, hogy nem vesz részt az esküvőn, sőt az oltárhoz sem kíséri lányát, amit azzal magyarázott, hogy rendetlenkedik a szíve.

hirdetés

Meghan a történtek után egy közleményt adott ki arról, hogy mennyire szereti az apukáját és megérti  a döntést, amelyett hozott. Meghan és Thomas az utóbbi időben igazán eltávolodott egymástól és ezt édesapja igen csak zokon vette, úgy gondolta lánya ezzel bünteti őt a paparazzi eset miatt. Viszont olyannyira rosszul esett neki, hogy lánya közel 10 hete nem kereste, hogy a napokban egy kilenc órás interjút adott, amelyben Meghant, az édesanyját valamit a királyi családot szidta. Ennek következtében Meghan teljesen kiborult.

Nagyon fáj, hogy teljesen elzárkózott. Régebben volt pár telefonszáma, amit személyes dolgok intézésére használt a palotában, de miután néhány kritikát tettem a királyi családdal kapcsolatban, hogy mennyire megváltoztatják őt, teljesen elzártak tőle. Ezek a telefonszámok már nem működnek. Nem tudok kapcsolatba lépni a lányommal. 

– nyilatkozta az édesapa. 

Augusztus 4-én lesz a születésnapja és szeretnék küldeni neki egy üdvözlőkártyát. De ha küldök is egy születésnapi kártyát a Kensington-palotába, vagy bárhol is él jelenleg, akkor ez csak egy lenne a több ezer közül. Valószínűleg soha nem is látná.

– tette hozzá.

Szerencsére a sussexi hercegné nincs egyedül, Katalin hercegné mindenben támogatja. Katie Nicholl, a királyi család szóvivője árulta el, hogy Meghan legnagyobb támasza Katalin hercegné, aki törekszik arra, hogy elterelje figyelmét a jelenlegi helyzetről. Többször is áthívta magához teázni és telefonon is beszélnek legalább egyszer hetente. Szívén viseli a hercegné sorsát és teljes mértékben átérzi, hogy min mehet most keresztük Meghan. 

Meghan és Katalin hercegné

Úgy tűnik Meghannek nincs szerencsére, hiszen a családja nap mint nap azon fáradozik, hogy lejárassa a hercegnét, nővére ugyani Twitter-oldalán ír botrányos tweeteket, míg bátyja például nyílt levélben kérte Harryt még az esküvő előtt, hogy ne vegye el testvérét. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek