Starity

Teljesen összetört Meghan Markle

2018. augusztus 02. 16:04   |   Szerző: Alysia

Tavasszal számoltunk be nektek arról, hogy Meghan Markle édesapja miatt kínos szituációba keveredett. Édesapja paparazzókat fogadott, hogy információkat adjon ki lányáról és a lagzi előkészületei közben lencsevégre kapják. Miután napvilágot látott édesapja tette, Thomas Markle bejelentette, hogy nem vesz részt az esküvőn, sőt az oltárhoz sem kíséri lányát, amit azzal magyarázott, hogy rendetlenkedik a szíve.

hirdetés

Meghan a történtek után egy közleményt adott ki arról, hogy mennyire szereti az apukáját és megérti  a döntést, amelyett hozott. Meghan és Thomas az utóbbi időben igazán eltávolodott egymástól és ezt édesapja igen csak zokon vette, úgy gondolta lánya ezzel bünteti őt a paparazzi eset miatt. Viszont olyannyira rosszul esett neki, hogy lánya közel 10 hete nem kereste, hogy a napokban egy kilenc órás interjút adott, amelyben Meghant, az édesanyját valamit a királyi családot szidta. Ennek következtében Meghan teljesen kiborult.

Nagyon fáj, hogy teljesen elzárkózott. Régebben volt pár telefonszáma, amit személyes dolgok intézésére használt a palotában, de miután néhány kritikát tettem a királyi családdal kapcsolatban, hogy mennyire megváltoztatják őt, teljesen elzártak tőle. Ezek a telefonszámok már nem működnek. Nem tudok kapcsolatba lépni a lányommal. 

– nyilatkozta az édesapa. 

Augusztus 4-én lesz a születésnapja és szeretnék küldeni neki egy üdvözlőkártyát. De ha küldök is egy születésnapi kártyát a Kensington-palotába, vagy bárhol is él jelenleg, akkor ez csak egy lenne a több ezer közül. Valószínűleg soha nem is látná.

hirdetés

– tette hozzá.

Szerencsére a sussexi hercegné nincs egyedül, Katalin hercegné mindenben támogatja. Katie Nicholl, a királyi család szóvivője árulta el, hogy Meghan legnagyobb támasza Katalin hercegné, aki törekszik arra, hogy elterelje figyelmét a jelenlegi helyzetről. Többször is áthívta magához teázni és telefonon is beszélnek legalább egyszer hetente. Szívén viseli a hercegné sorsát és teljes mértékben átérzi, hogy min mehet most keresztük Meghan. 

Meghan és Katalin hercegné

Úgy tűnik Meghannek nincs szerencsére, hiszen a családja nap mint nap azon fáradozik, hogy lejárassa a hercegnét, nővére ugyani Twitter-oldalán ír botrányos tweeteket, míg bátyja például nyílt levélben kérte Harryt még az esküvő előtt, hogy ne vegye el testvérét. 

  twitter 
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek