Starity

Album- és klippremier: Stray Kids – I am WHO

2018. augusztus 08. 16:04   |   Szerző: pporakoo

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Márciusi debütálásuk után 2018. augusztus 6-án tért vissza a csapat második középlemezükkel, ami az I am WHO nevet viseli.

hirdetés
Album- és klippremier: Stray Kids – I am WHO
Fotó: © Stray Kids Official Twitter

A JYP Entertainment alatt tevékenykedő fiúcsapat, a Stray Kids viszonylag újnak számít a zeneiparban, mégis egyre nagyobb népszerűségnek örvend.

Nincs egy éve, hogy feltöltötték első, Hellevator című dalukat a YouTube-ra, majd a saját valóságshow-juk keretében közelebbről is megismerhettük őket. Ezt követően kiadták a Mixtape című debütálásuk előtti első középlemezüket. Végül idén márciusban debütáltak az I am NOT című második középlemezükkel. A mini albumhoz készült videoklip, a District 9 rövid idő alatt hatalmas nézettséget ért el.

Debütálásuk óta augusztus 6-án tért vissza a csapat az I am WHO című második középlemezével. A mini album összesen 7 dalt tartalmaz. Az albumon a második, My Pace című dalukhoz videoklip is készült, ami megjelenése óta egyre több nézettséget ér el. A tagok közül Bang ChanChangbin és Han, mint a 3RACHA által is ismert trió, dolgozott a zene összeállításán és írta a dalszöveget. Ez egy optimista hip-hop dal, ami arról szól, hogy ne hasonlítsd magad másokhoz, higgy magadban és mindig a saját ütemedben járj. A klipet alább tekintheted meg!

A középlemez dalai:

Középlemez borító

A csapat egyébként közel egy hete jelentette be a hivatalos fandom nevét, amire már nagyon vártak a rajongók. A fandom ezentúl a STAY nevet viseli, s a fiúk ezt egy videó keretében mutatták be.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek