Starity

Miranda Cosgrove az éneklésre koncentrál

2010. november 01. 13:01   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A fiatal színésznő az iCarly című Nickelodeon-sorozattal vált ismertté, amiben a főszereplőt, Carlyt alakította. Most, hogy véget ért a műsor, inkább az énekesi karrierjét helyezte előtérbe.

hirdetés
Miranda Cosgrove az éneklésre koncentrál

Újabb sikeres sorozat ért véget: az iCarly – olvashattuk augusztus elején. Miranda Cosgrove, a sorozat főszereplője azt nyilatkozta, hogy ezek után New Yorkba szeretne menni egyetemre, viszont a szülei szerint maradnia kéne Los Angelesben, és itt folytatni tanulmányait. Arról is beszélt, hogy tervbe vette, hogy a Sparks Fly debütáló CD dalait egy koncertturnén adja elő.

Ez utóbbi meg is történt. Miranda hivatalos oldalán alig egy hónapja jegyezték be a Sparks Fly koncertturné dátumait és helyszíneit. Ezen a turnén egyelőre csak az USA államait járja be. November 4-étől 23-áig lesz úton a színész-énekesnő.

Emellett az ősz elején megtette az első tévében leadott élő előadását. A Sparks Fly című albumáról két dalt választott ki, a Kissin' U-t és a BAMot, amiket New Yorkban adott elő a Today Show alatt. A 17 éves híresség szeptember 6-án lépett színpadra, és nagy sikert aratott.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek