Starity

Megérkezett Doro huszadik stúdióalbuma - klippremier

2018. augusztus 19. 13:01   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A napokban került a lemezboltok polcaira a német legenda huszadik korongja, ennek fényében pedig bemutatott egy vadonatúj kisfilmet.

hirdetés

Véget ért a várakozás a fanatikusok számára, ugyanis a német metálénekesnő a mai napon dobta piacra huszadik nagylemezét, a Forever Warriors, Forever United képében. Az első kislemezes dal az All For Metal volt, mely nótához kisfilm is készült, amelyben olyan hírességek láthatóak és egyben hallhatóak is, mint a Sabaton, Johan Hegg, Warrel Dane, vagy Ross The Boss – csak hogy pár nevet említsünk.

Ezt követően bemutatásra került a Lift Me Up nevezetű tétel, ami egy dalszöveges video keretein belül került fel a Nuclear Blast lemezkiadó hivatalos YouTube-csatornájára. Ezt követően megismerhettük a Johan Heggel közösen rögzített If I Can't Have You- No One Will névre keresztelt szerzeményt is, ami ismét egy videoklip képében vált elérhetővé.

Mint azt már fent is említettük, a lemez a mai napon vált beszerezhetővé, így az 54 éves metálénekesnő mintegy megkoronázva e jeles eseményt, újabb kisfilmről rántotta le a leplet, a választása pedig ezúttal az It Cuts So Deep című számra esett.

Íme:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek