Starity

Hivatalos: véget ér az Agymenők

2018. augusztus 24. 16:04   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Többször is felmerült már a kérdés a 2007 óta futó széria végetértéről, most azonban hivatalos bejelentés érkezett.

hirdetés

Az Agymenők 2007 óta ülteti a nézőket a képernyők elé, ezidő leforgása alatt pedig hatalmas nézettséget és még annál is nagyobb rajongótábort tudhat magáénak, mely által méltó utódja lett az 1994 és 2004 sugárzott Jóbarátoknak. Tavaly kiderült, hogy a széria töretlen sikerének köszönhetően további két évadra (11 és 12) berendelték.

Ezt követően ismét szárnyra kelt a hír, miszerint hamarosan a fizikusok is leköszönnek a vásznakról, Johnny Galecki ugyanis az év elején adott egy, a folytatással kapcsolatos interjút, melyben elárulta, hogy sajnálatos módon a 12. évaddal végleg elbúcsúzik a sorozat. Akkor az is kiderült, hogy a népszerű szitkom új évada 2019-ben kerül képernyőre, a lezárás gondolata pedig még akkor sem nem volt biztos, hiszen ugyanezen kérdés a tizedik évad forgatásán is felmerült már.

Most azonban a Warner Bros, a CBS és a Chuck Lorre produkciós cég egy közös közleményben tudatta a nézőkkel: jövő májusban az Agymenők végleg elköszönnek a rajongóktól:

Örökké hálásak leszünk a rajongóknak, amiért a 12 évad alatt végig támogattak minket. A szereplőkkel, az írókkal és az egész stábbal együtt mind nagyon hálásak vagyunk a show sikeréért, most pedig az a célunk, hogy tökéletes lezárást adjuk az utolsó évaddal és záróepizóddal a történetnek

– áll a közleményben.

Az Entertainment Weekly beszámolója szerint, egyébként a Sheldon Coopert megformáló Jim Parsons is nagy szerepet játszik a döntést illetően, hiszen a színész úgy véli, itt az ideje pontot tenni a 2007 óta futó történet végére, közleményében pedig elmondta: ő már kész továbbállni. A történtek fényében teljes mértékben érthető a készítők döntése, hiszen egy főszereplő elvesztése mindenki számára nagy veszteség lenne.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek