Starity

Főszerepet kapott Samara Weaving

2018. augusztus 27. 22:10   |   Szerző: kia08

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az ausztrál színésznőre esett a választás a Fox Searchlight közelgő thrillerjének főszerepére.

hirdetés
Főszerepet kapott Samara Weaving
Fotó: Richard Shotwell/Variety/Rex/Shutterstock

A The Babysitter filmből és az Ash vs. Evil Dead sorozatból ismert ausztrál színésznő kapta meg a Fox Searchlight közelgő thrillerjében a főszerepet. A Ready or Not forgatása a Variety értesülései szerint idén ősszel veszi kezdetét. 

A Fox Searchlight még tavaly októberben vásárolta meg a filmkészítés jogait, a szereplőválogatásról egészen mostanáig nem is lehetett hallani. A többi színészről egyelőre nincsenek információk.

A filmben egy fiatal nő meghívást kap leendő férje gazdag, excentrikus családjához az esküvőjük éjszakáján, hogy részt vegyen egy régi hagyományban, ám ez végezetül egy halálos játékká válik, és mindenkinek küzdeni kell a túlélésért. 

Tyler Gillett és Matt Bettinelli-Olpin lesz látható a rendezői székben, akik The Radio Silence néven ismertek, mint egy rendezői csapat. Korábban csak horrorfilmeken dolgoztak, így a thriller műfaj sem fog tőlük távol állni. A forgatókönyv Guy Busick és Ryan Murphy munkája, utóbbit nem szabad összetéveszteni az Amerikai Horror Story egyik készítőjével. Producerként Tripp Vinson, James Vanderbilt, Bradley Fischer és William Sherak fog a filmben közreműködni, vezető producer pedig Tara Farney, Tracey Nyberg és Chad Villella.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek