Starity

Visszatér a Roswell

2018. augusztus 30. 23:11   |   Szerző: kia08

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Reboot készül a 2003-ban véget ért szériából, most bejelentették, kik lesznek az új Roswell-tévésorozat szereplői.

hirdetés

Már 16 év telt el, hogy a Roswell látható volt a televíziók képernyőjén, most viszont a kultikus klasszikus rajongói örülhetnek, hiszen a The CW újraindítja Roswell, New Mexico néven a 2018-2019-es TV-szezonban.

Az új produkciónak persze nem a korábbi tévésorozat, hanem Melinda Metz Roswell High könyvei fogják jelenteni az alapját, és 10 évvel azután fog játszódni a történet, hogy a karakterek befejezték a középiskolát. 

Az eredeti széria akkortájt még kezdő színészeket szerződtetett, mint például Katherine Heigl, Colin Hanks és Shiri Appleby, akik később tettek hatalmas sikerekre szert. A reboot viszont már ismer színészekkel fog indulni.

Forrás: Getty/Taylor Hill/FilmMagic

Jeanine Mason miután megnyerte a So You Think You Can Dance ötödik évadát, színészi karrierjére kezdett összpontosítani, látható volt a Grace Klinika és Bunheads sorozatokban. Liz Ortecho megformálásával jutott hozzá első főszerepéhez. A karakter egy biometrikus kutató és illegális bevándorló lány, aki visszatér a szülővárosába és rájön gyerekkori szerelme titkára.

Forrás: Getty/Taylor Hill/FilmMagic

Nathan Parsons sokak számára ismerős lehet a The Originals és True Blood sorozatokból, de számára is az első komolyabb szerepet ez a sorozat jelentheti, hiszen Liz szerelmét, Max Evanst fogja életre kelteni,  aki egy rendőr Roswellben, valójában földönkívüli, aki képességeit egész életében titokban tartotta.

Forrás:  Getty/Taylor Hill/FilmMagic

Lily Cowles színésznőre osztották Max testvérének, Isabel Evansnak a szerepét, ami 1999-ben híressé tette Katherine Heiglt is. 

Forrás: Getty/Dia Dipasupil

Michael Vlamis színész Max és Isabel legjobb barátját, Michaelt fogja játszani, akinek ugyanaz a titka, mint az Evans testvéreknek. 

Forrás: Getty/Jason LaVeris/FilmMagic

A Vámpírnaplókkal híressé vált Michael Trevino a városi seriff fia, Kyle Valenti bőrében fog feltűnni ismét a képernyőn. 

Forrás: Getty/Jason LaVeris/FilmMagic

Heather Hemmens számára sem ismeretlen a CW csatorna, hiszen az egy évadot megért Hellcastben is látható volt. Roswell városában Liz gyermekkori legjobb barátnője, Maria lesz. 

Forrás: Getty/Jon Kopaloff/FilmMagic

A Pretty Little Liars sorozatban Caleb RIvers szépfiút alakító Tyler Blackburn karaktere egy katona, Alex Manes őrmester lesz, aki hazatért a Közel-Kelet aktív szolgálatából.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek