Starity

Megszólalt Demi Lovato drogdílere

2018. augusztus 28. 15:03   |   Szerző: Alysia

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Demi Lovato július 24-én került kórházba heroin túladagolása miatt. Brandon Johnson, aki azon az éjszakán a drogot "szállította" az énekesnőnek nyilatkozott.

hirdetés
Megszólalt Demi Lovato drogdílere
Fotó: Angelo Kritikos

Néhány nappal ezelőtt nyilvánosság elé állt Brandon Johnson, aki rendszeres drogdílere volt az énekesnőnek és a július 24-ei éjszakán is ő szállította a drogot neki. 

Nyilatkozatában elmondta, hogy a túladagolás napján, amikor az énekesnő kórházba került, Demi hajnali 4 órakor felhívta, hogy menjen át hozzá és vigye a szükséges pirulákat, mert lazulni szeretne. 

Johnson és Demi már több alkalommal álltak be együtt és ez most sem történt másképp. A díler elmondta azt is, hogy reggel 7 óra körül jött el a sztártól és akkor még minden rendben volt. Néhány órával később, délelőtt fél 12 fele aztán egy asszisztense talált rá az énekesnőre életveszélyes állapotban. 

Mint a nyilatkozatból kiderült, Johnson a drogokat Mexikó városából szerezte és azok kétes eredetűek voltak. Elméletileg egy fentanil nevezetű, erősen kábító hatású fájdalomcsillapítóval dúsították a tablettákat és ettől az anyagtól lehetett rosszul Demi Lovato. 

Emellett napvilágot látott, hogy a dílert márciusban és júniusban is letartóztatták különböző drogügyletek miatt. Márciusban teljesen bekábultan, megtöltött fegyverrel a kezében találtak rá a rendőrök, a lakása pedig tele volt illegális lőszerekkel és drogokkal. Júniusban pedig kokain birtoklásért vették őrizetbe.

Johnson az énekesnővel történt eset óta rács mögé került, Demi pedig azóta egy rehabilitációs programban vesz részt és szerencsére már jobban van. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek