Starity

A BTS 'Idol' videoklipje rekordidő alatt átlépte a 100 milliós megtekintést a YouTube-on

2018. augusztus 30. 23:11   |   Szerző: pporakoo

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Közel egy hete, hogy a videó felkerült a YouTube oldalára, azóta pedig átlépte a 100 milliós megtekintést is.

hirdetés

Korábban már beszámoltunk arról, hogy a dél-koreai popcsapat visszatért egy újabb albumával, ami a Love Yourself 結 'Answer' nevet viseli. Az album mellé a megszokott módon egy új videoklipet is kaptunk, ami nem más, mint az Idol. A klip nézettsége jelenleg 100 millió felett jár, és ez egyre csak növekszik!

Ahogy az várható volt, a mostani visszatérésük is futótűzként járta körbe a világot. Legutóbb a Fake Love videoklippel adtak nagy visszhangot, amikor is egy nap alatt több, mint 35 millióan tekintették meg azt a videómegosztón. Ezzel megdöntötték korábbi rekordjukat, ami a DNA volt; az mindössze 22 millió megtekintést kapott 24 óra leforgása alatt.

A fentebb is említett legújabb klipjük azonban mindkettő korábbi videót lekörözte; több, mint 45 millió megtekintést ért el az első egy napban. Ezzel nem csak a saját dalaikhoz készült kisfilmeket körözték le, hanem Taylor Swift Look What You Made Me Do című számát is megelőzték a listán, ami mindössze 43 milliós megtekintést kapott ugyanilyen rövid idő alatt.

A videoklip augusztus 29-én, koreai idő szerint délután 5 óra 20 perckor lépte át a 100 millió megtekintést. Ezt a számot a megjelenés után négy nappal, 23 órával és 20 perccel érte el.

Kép: Soompi

Ezzel az Idol egy újabb rekordot állított fel, mint a rövid idő alatt nagy megtekintést elért k-pop csapat videoklipje. A korábban említésre került Fake Love ezt a számot megjelenése után nyolc nappal, 8 órával és 45 perccel lépte át.

Gratulálunk!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek