Starity

Album- és klippremier: BTS – Love Yourself 結 'Answer'

2018. augusztus 24. 16:04   |   Szerző: pporakoo

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A mai napon tért vissza legújabb albumával a BTS, ami egy válogatásalbum. Továbbá megjelent legújabb videoklipjük is, az IDOL.

hirdetés
Album- és klippremier: BTS – Love Yourself 結 'Answer'
Fotó: © BigHit Entertainment

A dél-koreai csapat legutóbbi albuma idén májusban jelent meg, ami a Love Yourself 轉 'Tear' nevet viseli. Több rekordot is megdöntöttek ezzel a lemezzel; hetekig a toplisták élén voltak, többek között feljutottak a Billboard 200-as lemezlista első helyére is. Hosszú idő óta ez volt az egyetlen idegen nyelvű album, ami a lista élén landolt. Továbbá az albumon található Fake Love című videoklipjük hatalmas nézettséget ért el rövid idő alatt.

Az együttes még július 17-én, koreai idő szerint éjfélkor jelentette be fan cafe oldalán, hogy augusztus 24-én visszatérnek egy új albummal, ami a Love Yourself 結 'Answer' címet viseli. Az albumot előrendelni másnap, július 18-ától lehetett. Ez a lezáró utolsó album a négy részből álló Love Yourself érában, amit még a tavalyi évben kezdtek meg a Love Yourself 承 'Her' című középlemezükkel.

Szokásos módon még az albumot megelőzően két héttel ezelőtt, augusztus 9-én töltötték fel a YouTube-ra a comeback trailert, az Epiphany-t. A tagok közül a dalt Jin adta elő. Ezt követően augusztus 22-én tették közzé a legújabb videoklip előzetesét. A rajongók az I'm Fine és az Idol között gondolkodtak, végül az Idol kapta a klippet. Ma pedig visszatértek legújabb albumukkal, ami egy válogatásalbum, és a legújabb videoklippel.

Ez cím szerint a korábban is említett Love Yourself 結 'Answer'. A lemez összesen 26 dalt tartalmaz, ami két részre van felosztva: az első CD-n 16 dal, míg a másodikon 9 dal található. Továbbá az utóbbihoz digitálisan elérhető még egy bonus track is, amiben Nicki Minaj közreműködött a fiúk mellett. A dalok a Love Yourself érából lettek összeválogatva, azaz a Love Yourself 承 'Her', a Love Yourself 起 'Wonder' és a Love Yourself 轉 'Tear' albumokról kerültek dalok a lemezre, de emellett tartalmaz újakat is.

Az album mellett egy új videoklipet is megjelentettek, ami nem más, mint a fentebb is említett Idol. Az energikus dal koreográfiája a dél-afrikai táncstíluson alapul, és a klipben egyaránt keverednek a tradicionális és a modern elemek, mint a hagyományos koreai öltözet és az épületek. A videót alább tekintheted meg!

A válogatásalbum dalai:

  • CD 1:
  1. Euphoria
  2. Trivia 起: Just Dance
  3. Serendipity (Full Length Edition)
  4. DNA
  5. 보조개 (Dimple)
  6. Trivia 承: Love
  7. Her
  8. Singularity
  9. Fake Love
  10. 전하지 못한 진심 (featuring Steve Aoki) (The Truth Untold)
  11. Trivia 轉: Seesaw
  12. Tear
  13. Epiphany
  14. I'm Fine
  15. Idol
  16. Answer: Love Myself
  • CD 2:
  1. Magic Shop
  2. Best of Me
  3. Airplane pt. 2
  4. 고민보다 Go (Go Go)
  5. Anpanman
  6. MIC Drop
  7. DNA (Pedal 2 LA Mix)
  8. Fake Love (Rocking Vibe Mix)
  9. MIC Drop (Steve Aoki remix) (Full Length Edition)
  • Bonus Track:
  1. Idol (featuring Nicki Minaj)
Válogatásalbum digitális borító

 A lemez fizikai formátumban négy verzióban szerezhető be: S, E, L, F.

A négyféle fizikai formátum borítóképe

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek