Starity

Demi Lovato piacra dobta otthonát, melyben kis híján meghalt

2018. szeptember 05. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Sorry Not Sorry 26 éves előadója úgy döntött, megválik az ingatlantól, amihez élete egyik legrosszabb emléke köti.

hirdetés

A Zillow szerint Demi Lovato közel 9.5 millió dollárért, azaz megközelítőleg 2.6 milliárd forintért kívánja eladni négy hálószobás Hollywood Hills-i otthonát, melyben bő egy hónappal ezelőtt túladagolta magát. Egy, a sztárhoz közel álló barát szerint az énekesnő a jövőben az egészségére igyekszik koncentrálni és szeretne túllépni a történteken, ezért kíván megszabadulni a háztól.

A fent említett incidensre július 24-én került sor, Demit pedig rögtön a Cedars Sinai Medical Centerbe szállították, ahol megállapították a túladagolás tényét, valamint ellátták őt. Mivel az énekesnőt erős hányinger kerülgette és magas láza nem akart csökkenni, orvosai több, mint két hétig bent tartották megfigyelés alatt.

A túladagolás egy nyilvánvaló segélykiáltás volt Demi részéről. Nem szeretne meghalni és jelenleg nagyon hálás azért, hogy egyáltalán él

– nyilatkozta akkoriban egy barátja.

Augusztus elején maga az érintett is megszólalt az ügyben, és az Instagramon közzétett bejegyzésében próbálta megnyugtatni a rajongóit.

Mindig őszinte voltam a függőséggel tett utammal kapcsolatban. Amit megtanultam, az az, hogy ez a betegség nem egy olyan dolog, ami idővel eltűnik vagy elhalványodik. Ez egy olyan valami, amit továbbra is le kell küzdenem, és még nem végeztem vele. (...) Most időre van szükségem a gyógyuláshoz, a józanságomra való fokuszáláshoz, és a felépüléshez vezető úthoz. Soha nem fogom elfelejteni a szeretetet, amit mindnyájan mutattatok felém, és alig várom a napot, amikor azt mondhatom, hogy túl jutottam rajta.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek