Starity

Újra hallat magáról Sunmi

2018. szeptember 05. 20:08   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A minap jelent meg a fiatal dél-koreai idol új, immáron második középlemeze, ami a Warning címet viseli.

hirdetés

Nyolc hónap várakozás után, ismét örülhet a rajongótábor Sunmi zenei munkásságának! A 26 éves idol második minialbuma Warning címmel került a boltok polcaira, s a megjelenéssel egyidejűleg a főcímdal, a 사이렌 (Siren) rövidfilmjéről is lehullott a lepel. Ezzel befejeződött az a trilógia, ami a tavalyi évben a 가시나 (Gashina)-val kezdődött el, majd az idei év elején az 주인공 (Heroine)-nal folytatódott.

A szirénákkal figyelmeztetnek; engem a mitológiai szirének inspiráltak. Gyönyörű, de egyben ijesztő lényeknek nevezik őket, akik csodálatos hangjukkal elcsábítják a tengerészeket, majd az óceán fenekére húzzák őket. A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken filmben feltűnő sellők szintén szirének. Úgy gondoltam, képes leszek arra, hogy ezt az egyedi koncepciót jól bemutassam.

– árulta el a szerzeménnyel kapcsolatban, majd így folytatta:.

A szirénákat csak a legveszélyesebb helyzetekben használják. És a sziréna szó a szirén szóból ered. Maga a dal is kétértelmű jelentéssel bír, ezért szerettem volna ezt a szót használni.

A lemez egyébként alig egy órával a megjelenés után az all-kill rangot érte a dél-koreai zeneletöltő oldalakon. Összesen hét track sorakozik fel az EP-n (beleértve a korábbi 가시나 (Gashina) és 주인공 (Heroine) kiadványokat is). A dalszövegeket Sunmi írta, azonban a zeneszerzésből és a produceri feladatokból is kivette részét.

A dallista:

  1. ADDICT
  2. 사이렌 (Siren)
  3. 곡선 (Curve)
  4. Black Pearl
  5. 가시나 (Gashina)
  6. 주인공 (Heroine)
  7. 비밀테이프 (Secret Tape)
A fizikai és a digitális formátum borítóképe

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek