Starity

#KPOP: Megjelent Sunmi újdonsága

2017. augusztus 26. 13:01   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A fiatal dél-koreai előadó, Lee Sun Mi három év elteltével új szólóanyaggal rukkolt elő – megjelent a Gashina és a hozzáforgatott klip.

hirdetés

Sunmi nevével még 2007-ben ismerkedhettünk meg, aki akkor a Wonder Girls egyik tagjaként debütált. A csapatot 2010 elején elhagyta tanulmányai miatt, s pár évig nem hallottunk felőle zenei téren. Majd három évvel később, 2013-ban szólisaként mutatkozott be; rá egy évre első önálló középlemeze is kiadásra került. A 2015-ös évtől ismét a Wonder Girlst erősítette, egészen a formáció 2017-es feloszlásáig. Azóta kiadót váltott, jelenleg a MakeUs Entertainment alatt tevékenykedik.

A 25 éves idol rajongói már nagyon várták az új anyagot, ami az előkészületek és a várakozás után, végül augusztus 22-én jelent meg 가시나 (Gashina) című egydalos kislemeze képében, a videoklippel karöltve. A dance műfajú fülbemászó szerzeményt Teddy írta (Sunmi közreműködésével), aki produceri feladatokat is ellátta, a rendezőiszékben pedig a Lumpens csapata ült.

 A fizikai és a digitális formátum borítóképe:

A nóta egyébként pozitív visszajelzést kapott a közönségtől – több dél-koreai zeneletöltő oldalon is az első helyezést érte el, vagy a top10 közé jutott; továbbá a Wonder Girls korábbi tagjainak (Yeeun, Yubin, Hyerim, HyunA) is elnyerte tetszését, akik ezt Instagram-oldalukon keresztül adták követőik tudomására.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek