Starity

Kiderült, kire hagyta örökségét Mac Miller

2018. szeptember 16. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kilenc nappal ezelőtt, vélhetően kábítószer-túladagolás okozta szívrohamban hunyt el a rapper.

hirdetés

Az E! Online beszámolója szerint Mac Miller szüleit, Karen Meyert és Mark McCormickot, illetve fivérét, Miller McCormickot nevezte ki örököseiül 2013-ban megírt végrendeletében, akik rövidesen hozzájutnak ahhoz az egyelőre fel nem becsült értékhez (ide értve ingó és ingatlan tárgyait), melyeket maga után hagyott. A rapper ezen felül ügyvédjét, David Byrnest nevezte ki vagyonkezelőjéül, de mivel a férfi nem tudja ellátni hivatalát, így az ezzel járó felelősség Mac testvéréhez vándorolt.

Egy héttel halála után Miller holttestét szülővárosába, a Pennsylvania állambeli Pittsburgh-be szállították, ám szerettei egyelőre nem nyilatkoztak temetésével kapcsolatban, így nem áll rendelkezésre információ azt illetően, mikor helyezik végső nyughelyére a 26 évesen elhunyt előadót.

Nem sokkal ezelőtt egyébként megtörte a csendet Mac volt barátnője, Ariana Grande, akit sokan hibáztatnak a tragédia miatt.

19 éves korom óta csodáltalak, attól a naptól kezdve, hogy először találkoztunk, és mindig is csodálni foglak. Képtelen vagyok elhinni, hogy már nem vagy itt. Nem tudok napirendre térni a történtek fölött. Beszéltünk már erről. Többször is. Nagyon haragszom, nagyon szomorú vagyok és nem tudom, mitévő legyek. A legkedvesebb barátom voltál. Nagyon sokáig. Minden fölött álltál. Nagyon sajnálom, hogy nem tudtam segíteni vagy elvenni az általad érzett fájdalmat. Szerettem volna megtenni pedig. A legkedvesebb, legédesebb lélek voltál olyan démonokkal, akiket nem érdemeltél volna. Remélem, most már jól vagy

– írta a színész-énekesnő az Instagramon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek