Starity

Utoljára lépett színpadra Namie Amuro

2018. szeptember 16. 22:10   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szeptember 15-én lépett utoljára színpadra a j-pop koronázatlan királynője.

hirdetés

A 40. születésnapján, azaz tavaly szeptember 20-án jelentette be a japán popdíva, hogy 2018. szeptember 16-án visszavonul. Utolsó egy évét aktívan tölötte: kiadta végső albumát, majd azt követően turnéra indult (aminek kereti között nemcsak hazájában koncertezett, hanem Kínában és Tajvanon is), valamint magazinokban, reklámokban szerepelt, interjúkat adott.

Az aranytorkú énekesnő szeptember 15-én Ginowan városában a WE ❤︎ NAMIE HANABI SHOW 前夜祭 〜I❤︎OKINAWA/I❤︎MUSIC〜 nevezetű egynapos zenei fesztiválon lépett utoljára színpadra. Összesen nyolc dalt adott elő (Hope, Showtime, Grotesque feat. Ken Hirai, I'm not yours feat. Jolin Tsai, Unusual feat. Yamapi, Black Diamond feat. Double, Do It For Love és How do you feel now?). A résztvevők szerint Namie jól érezte magát; a dalok után mosolyogva sétált le a színpadról. Az esemény végét tűzijáték koronázta meg, ami alatt a japán ikon dalai szóltak.

Végig mosolygott a színpadon
További képek a fellépésről
Hatalmas tűzijátékkal zárult

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek