Starity

Lily Allen azt állítja, forró kalandja volt egy repülőgép fedélzetén az akkor még házas Liam Gallagherrel

2018. szeptember 17. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnőnek még mindig vannak pikáns, olykor megbotránkoztató történetek a tarsolyában.

hirdetés

Az általa írt, hamarosan megjelenő, My Thoughts Exactly címet viselő könyvet népszerűsíti Lily Allen, melyben extravagáns, nem mindennapi történetekről olvashatnak majd rajongói. Az énekesnő az elmúlt hetekben már megosztott néhány sokkoló vallomást, ezúttal pedig azt hozta nyilvánosságra, miszerint évekkel ezelőtt intim viszonyba keveredett az Oasis éléről ismert Liam Gallagherrel egy Japánba tartó repülőgép fedélzetén, amikor a férfi még Nicole Appleton férje volt. Az esetre 2009-ben került sor.

Egymásra kattantunk a repülőgépen. Egy ponton túl Liam és én a mosdóban találtuk magunkat, ahol olyasmit műveltünk, amit neki nem lett volna szabad, és most nem a drogokra gondolok. Aztán együtt aludtunk. Amikor a gép leszállt Tokióban, megkérdezte tőlem az ő jellegzetes orrhangján, hogy Most hogyan tovább? Nem jössz vissza a hotelünkbe?, én meg azt válaszoltam, hogy Igen, ott leszek!.

– elevenítette fel a történteket az énekesnő, akinek akkor még nem is rémlett, hogy a férfi házas lenne.

Másnap közölte velem, hogy a történtekről senki nem szerezhet tudomást Nic miatt. Ekkor tudatosult bennem, hogy nős. Azt tudtam, hogy Noel [Gallagher, Liam testvére – a szerk.] házas, és arra is emlékeztem, hogy Liam valamikor Patsy Kensit férje volt. Gyerekkoromban nagy Oasis-rajongó voltam. 12 voltam, amikor Liam és Patsy a Vanity Fair címlapjára kerültek, mint a legmenőbb sztárpár.

Lily bevallása szerint valamiképp Nicole mégis tudomást szerzett együttlétükről, ami egy nagyon kellemetlen telefonbeszélgetést eredményezett kettejük között. Lily Liam kérésére azt hazudta, nem történt köztük semmi, ám a házasság nem sokkal a történtek után zátonyra futott, amiben minden bizonnyal közrejátszott, hogy a zenész lefeküdt Liza Ghorbani újságíróval is, aki ráadásul teherbe esett tőle.

via Mirror

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek