Starity

Sokkoló vallomás: Lily Allen női prostituáltakkal szórakoztatta magát

2018. szeptember 06. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Fuck You énekesnője lerántotta a leplet legsötétebb titkairól és azokat nyilvánosságra hozta.

hirdetés
Sokkoló vallomás: Lily Allen női prostituáltakkal szórakoztatta magát
Fotó: Vero Moda

Lily Allen szeptember 20-án My Thoughts Exactly címmel jelenteti meg könyvét, melyben őszintén mesél életének jó és kevésbé jó időszakairól. Az írás igen pikánsnak ígérkezik, hiszen az énekesnő a napokban már bepillantást engedett abba, mire is számíthatunk művében. Többek között bevallotta: 2014 egy érzelmi hullámvasút volt számára – depresszióját azáltal próbálta enyhíteni, hogy escortlányokkal múlatta az idejét.

Női prostikkal szexeltem, amikor turnén voltam, mert elveszettnek, magányosnak éreztem magam és hiányzott valami az életemből. Nem vagyok rá büszke, de nem is szégyellem. Ma már nem csinálok ilyesmit

– magyarázta az énekesnő, aki azt is elárulta a közelmúltban, mi volt a legkínosabb dolog, amit valaha látott:

Egyszer, amikor beléptem a Chateau Marmontban bérelt lakosztályom előcsarnokába, megláttam, hogy valaki épp James Blunttal szexel ott. Persze ebben nem az a ciki, hogy valaki James Blunttal bújik ágyba, hanem az, hogy mindez az én lakosztályomban történt.

via People 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek