Starity

Csillagot kap a hollywoodi Hírességek sétányán Carrie Underwood

2018. szeptember 17. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szeptember 20-án kerül sor az átadási ceremóniára, mellyel az énekesnő eddig elért eredményeit ünneplik.

hirdetés

Carrie Underwood immár a második American Idol-felfedezett lesz Jennifer Hudson után, aki csillagot kap a hollywoodi Hírességek sétányán, nem messze kiadója, a Capital Records épületétől. A Metro értesülései szerint az ünnepségen Simon Cowell is beszédet mond majd, aki mentor volt a műsor negyedik szériájában, melynek keretein belül felfedezték az énekesnőt 2005-ben.

A 35 éves szőke szépség azóta igen hosszú utat járt be: napjainkig hat stúdióalbumot dobott piacra – a legutóbbi szeptember 14-én jelent meg –, négy alkalommal nyert Grammy-díjat, egyszer pedig Golden Globe-ra is jelölték.

Carrie egyébként nemcsak a karrierjében sikeres, hanem a magánélete is sínen van: 2008-ban kezdett randevúzni Mike Fisherrel, aki a következő év decemberében megkérte a kezét. Esküvőjükre 2010 nyarán került sor; első gyermekük, Isaiah pedig 2015 februárjában jött világra. A szerelmesek a közelmúltban hozták nyilvánosságra, hogy ismét szülői örömök elé néznek, ami igen fontos mérföldkő az életükben, ugyanis bevallásuk szerint az elmúlt két évben három magzatot veszítettek el vetélés következtében.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek