Starity

Hamarosan leforgatja vadonatúj DVD-jét a Nightwish

2018. szeptember 19. 10:10   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Köztudott, hogy a zenekar egy különleges turné keretein belül járja a világot, melynek során egy DVD-t is leforgatnak majd.

hirdetés

Márciusban debütált a finn formáció Decades címre keresztelt válogatáslemeze, ami a csapat legnépszerűbb dalait vonultatja fel. A kiadványhoz természetesen egy hosszas turné is társult, melynek keretein belül rég nem hallott nóták is felkerültek a setlistre, melyek többsége utoljára kapott helyet a fellépéseken.

A zenekar frontembere, Tuomas Holopainen korábban már elmesélte, hogy miért is jutott eme döntésre, majd azt is hozzátette, hogy egy DVD leforgatása is terveik közt szerepel, ami ezúttal teljes egészében a Decades turné köré épül.

A dalok többségét, amelyeket ezen a turnén adunk elő soha többé nem fogjuk élőben játszani, ezért úgy gondolom, hogy ez egy kiváló ötlet arra, hogy halhatatlanná tegyük őket.

– magyarázta.

A finnek egyébként a Delain társaságában hamarosan újfent útra kelnek, s ezáltal kiderült, hogy a szeptember 28-án São Paulóban lépnek fel, illetve szeptember 30-án Buenos Airesben. Mint kiderült, ez a két fellépésük rögzítésre kerül, ám azt egyelőre még nem lehet tudni, hogy az új DVD-jüket mikor is kívánják majd piacra dobni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek