Starity

#KPOP: Megjelent a UNI.T utolsó lmeze

2018. szeptember 21. 13:01   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A minap jelent meg a projekt lánycsapat, a UNI.T második, s egyben utolsó korongja.

hirdetés

A The Unit: Idol Rebooting Project műsor legjobb kilenc női helyezettje (Yang Ji Won, Woohee, Yoonjo, ZN, NC.A, Euijin, Yebin, Lee Hyun Joo, Lee Su Ji) a rajongói szavazatok alapján a UNI.T nevet vette fel, s idén májusban debütált hivatalosan. Mivel projekt csapatról van szó, nem meglepő, hogy fennállásuk ideiglenes.

A formáció végső promóciójára ősszel került sor (ZN Laboum-béli elfoglaltsága miatt nem tudott a lányokkal tartani). Utolsó lemezük megjelenése előtt pár nappal felfedték a korong névadó dalát, 끝을 아는 시작 (Begin with the End) és a hozzá készült klipet.

Ezután már nem kellett sokat várniuk a rajongóknak, hiszen szeptember 18-án elérkezett visszatérésük, aminek keretei között második, egyben utolsó lemezüket mutatták be. Továbbá a 난말야 (I mean) című fülbemászó, energikus, kissé diszkó hangzásvilágó szerzeményhez készült rövidfilmet is feltölötték a világhálóra. Íme!

Hallgasd meg alább az EP-t!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek