Starity

Floor Jansen: „ A zenekar olyan, mint egy házasság"

2018. október 02. 14:02   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hamarosan megérkezik a Northward debütáló albuma, a formáció énekesnője pedig most egy különleges interjú keretein belül mesélte el, milyen érzés is egy zenekar tagjának lenni.

hirdetés
Floor Jansen: „ A zenekar olyan, mint egy házasság"
Fotó: Northward

Hamarosan újra zajlik az élet Floor Jansen háza táján, ugyanis a Northward a következő hónapban dobja piacra saját magáról elnevezett nagylemezét, a Nightwish pedig újfent turnéra indul, melynek keretein belül újabb DVD kerül majd rögzítésre.

A csapatok holland frontasszonya számtalanszor beszélt már különböző dolgokról, most azonban arról faggatták, hogy milyen érzés egy zenekar élén teljesíteni.

Semmi szükség a hazugságokra, hiszen mi valóban nagyon élvezzük azt, amit csinálunk. Valódi, és rengeteg időt töltünk egymással, hisz' ez olyan, mint egy házasság, meg kell találni az egyensúlyt, hogy hogyan legyünk önmagunk, és hogy hogyan kell kompromisszumokat kötni anélkül, hogy váságba kerüljünk. Nagyon boldog kis csapat vagyunk. Mindannyian megtapasztaltuk már a dolgok jó és rossz oldalát egyaránt, hiszen ez az élettel jár. A legfontosabb az, hogy szeressük a zenét, amit játszunk. Végtére is 50%-ban ettől lesz sikeres egy zenekar és a koncertek, de a legfontosabb tényező mégis az, hogy mindezt szenvedéllyel kell véghez vinni.

– magyarázta, majd kitért arra, hogy milyen is az élet a színfalak mögött:

Amit a finnekről tudnod kell, az az, hogy ők nem képmutatók, vagy bármi más. Tehát biztos lehetsz benne, hogy minden, amit tesznek teljes mértékben valódi. Én sem tudok pókerarcot vágni - vagy egy igen jellegzetes arckifejezésem, amit nem tudok leplezni. Ha boldog vagyok, látni rajtam, de ha nem, azt is. Nem tudok hamis képet mutatni mások felé magamról. Aztán ott van Troy. Hat éve ismerem ezt a fickót. Egyszer láttam őt nagyon rossz állapotban, de az az évszázad másnapossága volt.

– mesélte nevetve a vokalista.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek