Starity

A zene iránti szeretete késztette Molnár Tomit arra, hogy felhagyjon az ivással

2018. szeptember 27. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A JETLAG frontembere immár több, mint egy éve józan és egy kortyot sem iszik.

hirdetés
A zene iránti szeretete késztette Molnár Tomit arra, hogy felhagyjon az ivással
Fotó: TV2

Molnár Tomi nemrég a közösségi oldalakon hozta nyilvánosságra, hogy egy évvel ezelőtt komoly döntésre szánta el magát, és leszámolt az alkohol iránti addikciójával. A 30 éves énekest a TV2 reggeli műsorában, a Mokkában faggatták arról, mi késztette a változtatásra.

Terveztem ezt már egy ideje, csak a megvalósítással kapcsolatban akadtak problémáim. Amit a legjobban szeretek csinálni, az nyilván a zene, és azt éreztem, hogy a fókusz teljesen elterelődött a zenéről. Tehát ami egyébként a hivatásom, vagy a gyerekkori szerelmem, az már korántsem jelent annyit, mint amennyit régen, és akkor megijedtem. Nagyon kevesen mondhatják el magukról, hogy azt csinálják, amit szeretnek csinálni. Én elmondhatom, és mégse azt csinálom. (...) Én zenélni szeretnék, ebben meg akadályozva éreztem magam

– nyilatkozta döntése okáról Tomi, aki azt is bevallotta, korábban nem ritkán akadt példa arra, hogy heti négy-öt alkalommal másnaposan ébredt, ma azonban már egy kortyot sem iszik, ám ennek ellenére ugyanúgy jól tud szórakozni és nem zavartatja magát, ha olyan társaságban kell buliznia, melynek tagjai ittas állapotban vannak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek