Starity

Berendelték a Mayans második évadát

2018. október 02. 14:02   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alig egy hónapja indult hódító útjára a Sons Of Anarchy testvérsorozata, ám úgy tűnik az anyasorozathoz hasonlóan nagy sikerrel robbant be a köztudatba.

hirdetés

Szeptember 4-én került képernyőre a Mayans pilot epizódja, azóta pedig sikert sikerre halmoz a Kemény motorosok testvérsorozata. Amíg az anyasorozat az Anarchia Gyermekei nevezetű motorosklub életét vette górcső alá, az újdonság sokkal inkább a Mayákra fog összpontosítani, de rég nem látott karakterek is felbukkannak majd egy-egy izgalmas jelent kapcsán.

A bevezető rész egyébként a Charlie Hunnam által életre keltett Jax Teller hálala utáni történéseket mutatja be, de újabb drámai helyzeteknek is szemtanúi lehetnek az érdeklődők. Az első évad mindösszesen tíz részen keresztül mutatja be a klub boldogulását, ám a Kurt Sutter által megálmodott világ továbbra is nagy sikernek örvend, ennek fényében pedig hamar folytatást kapott. Néhány órája ugyanis kiderült, hogy a rajongók legnagyobb örömére az FX televíziós csatorna berendelte a Mayans második évadát, így az izgalmak messze nem értek véget.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek